Din webbläsare stödjer inte JavaScript eller så har det stängts av. Denna webbsida kräver JavaScript för att fungera.

Du använder en gammal webbläsare som kan innebära att vår webbplats inte fungerar optimalt. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare

Logga in

Skapa konto för att logga in

Skapa konto

Håll Sverige Rent

Håll Sverige Rent arbetar med att förebygga nedskräpning på land, i stad och till havs. Nedskräpning ett stort problem i våra hav och nya uppskattningar pekar på att 12,7 miljoner ton plastavfall hamnar i havet varje år. Det är plast som ingen städar upp, och precis som annat skräp så orsakar det stora skador, kostar pengar och förfular vår miljö.

Håll Sverige Rent arbetar hårt med att skapa en norm i samhället där vi tar ansvar för vår miljö. Håll Sverige Rent arbetar hårt med att skapa en norm i samhället där vi tar ansvar för vår miljö.

Utdelning från PostkodLotteriet

Håll Sverige Rent är förmånstagare till PostkodLotteriet sedan 2014.
Utdelning 2016: 7 000 000 kronor
Utdelning totalt: 17 000 000 kronor

Om Håll Sverige Rent


Håll Sverige Rent har funnits i över 50 år. Mycket av arbetet riktar sig mot barn och unga med både skräpplockaraktiviteter och genom ett stort nätverk i skola och förskola. Håll Sverige Rent arbetar också aktivt med kommuner och andra aktörer för att minska nedskräpningen.

– Det är fantastiskt att vi är en av de organisationer som får stöd av PostkodLotteriet för vårt viktiga arbete, säger Anna Linusson, vd för Stiftelsen Håll Sverige Rent. Det kommer ge Håll Sverige Rent ökade möjligheter att nå fler människor och påverka fler beslutsfattare, då kan vi tillsammans ta ansvar för att hålla vårt vackra Sverige rent.

Besök Håll Sverige Rents webbplats <br></br>

Besök Håll Sverige Rents webbplats