Din webbläsare stödjer inte JavaScript eller så har det stängts av. Denna webbsida kräver JavaScript för att fungera.

Du använder en gammal webbläsare som kan innebära att vår webbplats inte fungerar optimalt. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare

Logga in

Skapa konto för att logga in

Skapa konto


Rätta dina lotter

Rätta dina lotter

Kontrollera om just du har vunnit på dina lotter! Rätta dina lotter, se resultat från stora extradragningar eller titta i våra dragningslistor som visar alla årets vinster i dagliga dragningar och GrannYror.

Rätta dina lotter


Dagliga resultat

Dagens vinnare

Har du vunnit idag? I PostkodLotteriet har du minst en ny vinstchans varje dag, året om.
I våra listor med dagens dragningsresultat kan du se alla postnummer, postkoder och lottnummer som har vunnit i våra dagliga dragningar och GrannYror under året eller minst sex månader bakåt i tiden.

Läs mer


Extradragningar

Extradragningar

Flera gånger om året har vi stora extradragningar. Ta reda på om du har vunnit på dina lotter. Här redovisar vi extradragningarna i realtid så att du kan följa resultaten direkt här på vår webbplats. Från och med 13 mars och framåt avslöjar vi vilken postkod som får dela på den Hemliga vinsten med en vinstpott på cirka 4 miljoner kronor i månaden.

Läs mer


Vinster & Vinnare


Vinstplan!

Vad kan du vinna?

I PostkodLotteriet har du en ny vinstchans varje dag, året om. Förutom de dagliga vinsterna och GrannYra-vinsterna har du också chans att vinna i flera spännande extradragningar under året. Årets beräknade vinstpott är osannolikt stor: 1.388.140.816 kronor.

Vinstplan


Vinnare i lotteriet

Möt våra vinnare

Varje dag blir det nya vinnare i Lotteriet, och varje helg åker våra vinstutdelare ut i landet för att överraska lottköpare och dela ut veckans högsta vinster.

Se fler vinnare här