Din webbläsare stödjer inte JavaScript eller så har det stängts av. Denna webbsida kräver JavaScript för att fungera.

Du använder en gammal webbläsare som kan innebära att vår webbplats inte fungerar optimalt. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare

Logga in

Skapa konto för att logga in

Skapa konto


Rätta dina lotter

Rätta dina lotter

Är du en vinnare? Rätta dina lotter direkt här på webbplatsen. Du måste logga in för att rätta dina lotter. Är det första gången du ska logga in börjar du med att skapa ett konto för inloggning.

Rätta dina lotter


Dagliga resultat

Dagens vinnare

Vi lottar ut nya vinster varje dag, året om. I våra listor med dagliga vinster ser du postnummer, postkoder och lottnummer som har vunnit under året eller minst sex månader bakåt i tiden.

Se våra listor med dagliga vinster


Extradragningar

Extradragningar

Flera gånger om året har vi stora extradragningar. När vi har stora extradragningar så redovisar vi vinsterna i realtid så att du kan följa resultaten direkt här på vår webbplats.

Se resultat från extradragningar


Vinster & Vinnare


Vinstplan!

Vad kan du vinna?

I PostkodLotteriet har du en ny vinstchans varje dag, året om. Förutom de dagliga vinsterna och GrannYra-vinsterna har du också chans att vinna i flera spännande extradragningar under året. Årets beräknade vinstpott är osannolikt stor: 1.388.140.816 kronor.

Vinstplan


Vinnare i lotteriet

Möt våra vinnare

Varje dag blir det nya vinnare i Lotteriet, och varje helg åker våra vinstutdelare ut i landet för att överraska lottköpare och dela ut veckans högsta vinster.

Se fler vinnare här