Din webbläsare stödjer inte JavaScript eller så har det stängts av. Denna webbsida kräver JavaScript för att fungera.

Du använder en gammal webbläsare som kan innebära att vår webbplats inte fungerar optimalt. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare

Logga in

Skapa konto för att logga in

Skapa konto

Dragningsresultat

Har du vunnit på dina lotter?

Ta reda på om du har vunnit på dina lotter! I PostkodLotteriet har du minst en ny vinstchans varje dag, året om. Och alla vinster är skattefria. Förutom de dagliga vinsterna har du vinstchans i tre GrannYror och flera extradragningar under året med många miljoner i vinstpotten. Vi hoppas att du blir en vinnare!


Vinstinformation

Vinstpresentation och vinstutbetalning

Våra vinster presenteras här på webbplatsen dagligen. Du kan också rätta din lott här på webbplatsen. Vinner du i GrannYran ringer vi till dig. Har du vunnit en produktvinst eller minst 1 000 kr får du ett brev på posten. Lägre vinstbelopp får du antingen information om via sms om du har lämnat ditt mobilnummer eller e-post om vi har din e-postadress.

Vi bevakar alla vinster så du behöver aldrig riskera att missa en vinst. Kontantvinster betalas ut automatiskt inom fyra veckor efter att vinsterna presenteras till det konto du anger när du köper en lott. Har du inte angett något bankkonto får du pengarna på en utbetalningsavi. Har du vunnit en produktvinst får du den på posten inom fyra veckor.