Vårens härliga Grannyra

Nästa Grannyra väntar runt hörnet. Om det blir ditt postnummer som vinner kommer du och dina grannar få dela på hela 110 miljoner kronor.

Tre gånger om året är det Grannyra – vinsten där du har chans att vinna som mest. Hur mycket du kan vinna i en Grannyra beror bland annat på hur många lotter du har och hur länge du haft dem.

Så fördelas vinsten

Hur stor del av en Grannyravinst du får beror på hur många lotter du har och hur länge du haft dem. Det beror också på hur många personer som har en lott inom ditt postnummer och om du har extra mycket tur och bor i den vinnande postkoden.

Läs mer nedan om de olika faktorerna.

Lotterna

Hur stor din vinst blir i en Grannyra beror på hur många lotter du har. Ju fler lotter, desto större vinst helt enkelt.

Postkoden

Inom det vinnande postnumret finns även en vinnande postkod. De som bor där får dela på hälften av den totala vinstsumman. Postkoden avslöjas först på Grannyra-festen där vinnarna får ta emot sina vinstcheckar från scenen.

Andelarna

För varje månad du deltar med din lott samlar du på dig andelar. En lott som varit med från och med januari i år, vinner 3 gånger så mycket som en lott som är med första gången. Andelarna gäller enbart vid Grannyra-dragningarna.

Lotteriåret utgår efter betalningar. Årets första betalning sker i januari och då deltar du i februari månads dragningar. Lotteriårets sista betalning är i december, och då är man med i januaris dragningar.

För att ge alla lottköpare samma chans att uppfylla drömmen om den stora vinsten, nollställs andelarna mellan varje lotteriår.

Hur många andelar har din lott?

Under Mina lotter på Mina sidor hittar du aktuell information om dina lotter. Till exempel
betalstatus och hur många andelar din eller dina lotter har.

Logga in och se allt om dina lotter här

Nyfiken på tidigare Grannyror?

Häng med bakom kulisserna på en tidigare Grannyra