Hur fungerar bingochatten och chattävlingar?

Under tiden du spelar Bingo så kan du chatta med dina medspelare och prata om allt mellan himmel och Bingo. För att kunna använda chatten behöver du vara inloggad.

Vi vill att våra bingospelare skall ha en trevlig stund i chatten så ha ett vårdat språk, var vänlig och visa respekt för varandras olikheter. Reklam, värvning eller försäljning är givetvis inte tillåtet och du får inte heller dela med dig av eventuella mottagna bonuskoder.

Postkodlotteriet kan inte hållas ansvariga för innehållet i chatten men kan spärra spelare som bryter mot reglerna.

Spelvärdar

Dagligen hittar du spelvärdar i bingochatten där de gör allt för att du skall få en trevlig stund. De brukar även hålla chattävlingar med deltagarna.

För att få delta i en chattävling behöver du minst ha en betald bricka i spelomgången som pågår. Chattävlingarna kan vara frågesporter eller ordmixar. Vinnaren får bonuspengar som de kan använda för att köpa skraplotter eller bingobrickor. Det händer även att vi har extratävlingar där man kan vinna fina varuvinster. I samband med tävlingen så informerar alltid spelvärden om hur spelet fungerar och vinstens storlek. Spelvärden avgör vem som är vinnare och beslutet kan ej överklagas.

Mer information om våra spelvärdar hittar du här. Om det inte räcker kan du även läsa om deras dagliga äventyr i bingobloggen. Här kan du prata om allt mellan himmel och jord med någon utav våra chattvärdar. Här berättar de även om det kommer vara några extra fina priser i chattävlingarna.

Vi använder cookies. Läs mer