Hur dras vinnarna i lotteriet?

Måndagar–torsdagar

Varje måndag, tisdag, onsdag och torsdag drar Postkodlotteriet ett postnummer. Alla som har lott i det vinnande postnumret får dela på 1 miljon kronor. Vinsten delas lika per lott, så har du flera lotter vinner du mer.

Fredagar

Varje fredag drar Postkodlotteriet en postkod. Alla som har lott i den vinnande postkoden får dela på 1 miljon kronor i resepresentkort från Ving. Vinsten delas lika per lott, så har du flera lotter vinner du mer.

Lördagar

Varje lördag drar Postkodlotteriet ett postnummer, en postkod och två unika lottnummer.

Alla som har lott i det vinnande postnumret vinner 1 000 kronor per lott. Bland dessa vinnare dras ett unikt lottnummer som vinner 1 miljon kronor.

Alla som har lott i den vinnande postkoden får dela på 1 miljon kronor. (Vinsten delas lika per lott, så om du har flera lotter vinner du mer.) Bland dessa vinnare dras ett unikt lottnummer som vinner en bil.

Söndagar

Varje söndag lottar Postkodlotteriet ut valbara varuvinster till ett totalt värde av minst 1 miljon kronor. Postkodlotteriet drar ett antal postkoder, så många som behövs för att vinstvärdet ska bli minst 1 miljon kronor. Alla som har lott i en vinnande postkod vinner en varuvinst per lott.

Aktuell vinstplan

Lotteriinspektionen övervakar och godkänner alla vinstdragningar.

 

Vi använder cookies. Läs mer