Vad innebär prisjusteringen?

Vi justerar priset på Postkodlotten med 10 kronor med start i maj. Det innebär att du från och med maj betalar 180 kronor per månad och lott, mot tidigare 170 kronor.

Du som är med i Postkodlotteriet har ny vinstchans varje dag. Grannyran, Drömcontainern och Fredagschansen är bara några exempel på vinster att hålla tummarna för under året. Och i juni är förra årets succé tillbaka – Sommaryran. Då har du och dina grannar chans att få dela på hela 50 miljoner kronor.

Läs mer om alla vinster.

Varför ändrar ni priset?
Vi strävar alltid efter att erbjuda ett lotteri som skapar glädje. Du som är med i Postkodlotteriet har ny vinstchans varje dag och i år lottas vinster till ett värde av sammanlagt 1,5 miljarder kronor ut.

Vi vill med prisjusteringen även i framtiden erbjuda attraktiva vinster som uppfyller både stora och små drömmar om turen är framme. Och vi vill fortsättningsvis vara ett starkt stöd till ideella organisationer.

När ändrar ni priset?
Vi justerar priset på Postkodlotten med 10 kronor med start i maj 2023. Det innebär att du från och med maj betalar 180 kronor per månad och lott mot tidigare 170 kronor.

Behöver jag göra något?
Nej, du behöver inte göra något. Självklart ordnar vi allt gällande prisjusteringen.

När ändrade ni priset senast?
Priset på Postkodlotten har inte ändrats på mer än fem år. Senast var i januari 2018.

Hur mycket pengar går till ideella organisationer?
Hela överskottet från Postkodlotteriet går till 61 olika ideella organisationer, och har de senaste åren landat på minst en miljard kronor, varje år.

Du som är med i Postkodlotteriet bidrar till organisationernas viktiga arbete för en bättre värld för människa, djur och natur.

Läs mer om organisationerna och hur pengarna gör nytta.

Fick du svar på din fråga?