Tips för kris och vardag

Just nu pågår Beredskapsveckan, en informationskampanj från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, som syftar till att öka människors motståndskraft inför kriser. Därför har vi samlat nyttiga resurser för dig som vill vara förberedd för det oförutsedda i både vardag och kris.

Till tipsen


Tävla om presentkort hos Nordic Nest

Skapa mysigaste höstkänslan med inredningsdetaljer från Nordic Nest. Passa på och tävla om ett presentkort på 1 000 kronor hos Nordic Nest – inredningsbutiken med skandinavisk design. Du har till den 15/10 på dig att tävla.

Tävla här

Vinstchanser i september

Den 12 september vet vi vilka som vinner Postkodlotteriets Guldhelg – en exklusiv weekend i Stockholm den 17-19 november. Håll tummarna för dig och dina grannar! I september har du även chans att få dela på 100 000 kronor och Vinstvalet är laddat med extra många varuvinster.

Läs mer om vinsterna i september

 

 

Sveriges charmigaste utflyktsmål

Med Mina smultronställen får du tips om bästa badstränderna, mysigaste parkerna och tjusigaste vandringslederna i vårt avlånga land. Utflyktsmålen är inskickade av er lottköpare och vi fyller på med nya smultronställen i den takt de kommer in. Tipsa gärna om ditt bästa sommarnöje!

Till Mina smultronställen

Uträkningen baseras på samtliga betalda lotter (till ordinarie pris) och extralotter i postnumret, där 30% av lottpriset går till välgörenhet.

 

Så här fördelades vinsterna 2022

  • Antal vinster

    0

  • Antal vinnare

    0

  • Total vinstsumma

    0 kr

Se aktuella vinster

Gör gärna vårt självtest och läs om vår syn på spelansvar.

Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen 020‑81 91 00

Spel för dig över 18 år

Lotterilicens beviljad för
Svenska Postkodföreningen
Box 193, 101 23 Stockholm
Org.nr: 802416‑1146
Tel: 08‑509 270 00

Vi stöder Reklam­ombuds­mannen för etisk reklam.

Sper företräder spelbranschen i Sverige

ISO 27001-certifierade