Pressmeddelanden


 • 2018-01-14

  Miljonregnet över Mullsjö

  Under söndagen delades 175 miljoner kronor ut under Postkodlotteriets Grannyra. I det vinnande postnumret 565 31 Mullsjö, fanns total 189 vinnare varav 16 storvinnare som under eventet fick ta emot checkar på miljonbelopp av Rickard Sjöberg på scenen.
  I tisdags avslöjades det att 565 31 i Mullsjö var det vinnande postnumret i Grannyran. 189 lottköpare i postnumret fick dela på 58 miljoner, en tredjedel av det totala vinstbeloppet. Redan under lördagskvällen tjuvstartade Rickard Sjöberg Grannyran med en förfest för vinnarna i Mullsjö där några vinstcheckar delades ut. Men det var när Rickard

  Läs mer
 • 2018-01-09

  Rekordstor Grannyra till Mullsjö

  Den största vinstpotten hittills i Postkodlotteriets historia – 175 miljoner kronor – har landat i postnummer 565 31 i Mullsjö, nordväst om Jönköping. Redan i dag blir några av lottköparna överraskade med stora vinstcheckar.
  Vid ett antal tillfällen varje år sker Postkodlotteriets Grannyra, en dragning med extra mycket pengar i vinstpotten. Utdelning av vinsterna smygstartar i dag när några av vinnarna överraskas av Sandra Dahlberg och Magdalena Graaf med tv-team och vinstcheckar i Mullsjö.

  Den stora vinstutdelningen sker på söndag den 14 januari. Alla lottköpare i det vinnande postnumret

  Läs mer
 • 2017-12-28

  Anmäler egen marknadsföring till granskning

  Postkodlotteriets operatörsbolag Novamedia Sverige AB anmäler en av sina egna reklamfilmer för granskning. Anmälan är en av två som bolaget gör av egen marknadsföring till branschens granskningsorgan SEEM. Dessutom anmäls Svenska Spels kampanj Lotto Miljonärsfabriken.
  Läs mer
 • 2017-12-21

  Tid och omtanke – bästa klapparna enligt svensken

  Julen är här med julklappshets, julmusik och julmat i mängder. Trots att många har mycket att stå i under helgen som kommer är det en högtid som en majoritet, 64 procent av de svenskar som firar jul, starkast förknippar med glädje. Det visar en ny undersökning som SIFO har genomfört på uppdrag av Postkodlotteriet. Resultatet visar också att många idag hellre delar med sig av tid och omtanke än pengar och presenter.
  Hela 94 procent av svenskarna firar vanligtvis jul och runt om i landet kommer nära och kära att tända julgransljus och äta gott tillsammans i helgen. Julen är en högtid som

  Läs mer
 • 2017-12-18

  Postkodlotteriets största jackpott har delats ut i Kisa i dag

  Under året som gått har Postkodjackpotten ökat med 7 miljoner kronor per månad. Med rekordhöga 77 miljoner kronor i jackpotten föll den ut till postkod 590 39 ND i Kisa idag. I den vinnande postkoden bor 19 lottkunder som vardera vinner 2 406 250 kronor per lott.
  Under dagen samlades vinnarna på torget i Kisa. Där väntade Rickard Sjöberg med alla guldkuvert från Postkodlotteriet och ett tv-team. Vinnarna som var helt ovetande om vilken vinst det rörde sig om blev rejält överraskade när de förstod att det var en storvinst. Det var en spänd förväntan inför avslöjandet av summorna på checkarna.

  Läs mer
 • 2017-12-12

  Årets granne har uppfyllt tusentals önskningar

  Sedan 2015 har Anna och Stefan Karlsson ägnat sin fritid åt att göra barns vardag en smula – eller mycket – bättre. Nu belönas de med utmärkelsen Årets Granne vid Svenska Hjältar-galan som sändes i TV4, måndagen den 11 december. Att kunna hjälpa andra är att vara rik på riktigt, förklarar Anna och Stefan Karlsson.
  Anna och Stefans startade den ideella föreningen VildaKidz i Luleå 2015 för att uppfylla utsatta barns önskningar.  Det är önskningar om allt från att gå på bio eller köpa nya skor till att åka på skotersafari. Målet vid starten var att hjälpa 100 barn under de 18 första året men

  Läs mer
 • 2017-12-08

  Postkodlotteriet överraskade sin tusende miljonär med ett guldigt prank

  I dag har tusen svenskar blivit miljonärer i Postkodlotteriet. När lotteriet skulle fira den tusende miljonären blev det med totalöverraskningar i ett prank med Sandra Dahlberg i spetsen.
  Det skulle bli en dag med lunch och shopping, trodde Michelle Johansson Perned när hon satte sig i bilen och körde till Malmö. I stället fick hon en tårta ingen hade beställt, blev övertalad att ställa upp vid en ”fiktiv” tv-inspelning i en limousin, helt ovetande om att hon skulle avsluta dagen som vinnare av en miljon kronor och bli hyllad som Postkodlotteriets tusende miljonär.

  Under väninnornas

  Läs mer
 • 2017-11-17

  Postkodmiljoner till Älmhult - Gyllene containern landar på Stortorget på söndag

  Postkodlotteriets Gyllene container, som innehåller tre miljoner kronor, har landat i postnummer 343 94 i Älmhult. Utdelningen av vinsterna sker på Stortorget på söndag 19 november klockan 16.00. Då avslöjas även vem som ensam vinner en miljon kronor.
  Totalt ska 3 miljoner kronor fördelas mellan 46 lottköpare. En miljon kronor delas av alla som har lott i postnumret. En miljon kronor delas av alla som har lott i rätt postkod (som är en liten del av postnumret). Sist men inte minst så vinner en person ur postkoden en miljon kronor – på sitt unika lottnummer.

  Magdalena Graaf äntrar scenen

  Läs mer
 • 2017-11-15

  Mind och Raoul Wallenberg Academy får ta del av Postkodlotteriets överskott

  Varje år fördelar Postkodlotteriet sitt överskott till ett stort antal ideella organisationer. Nu står det klart att Mind och Raoul Wallenberg Academy blir nya förmånstagare och kommer att få del av överskottet från och med i år.
  Sedan starten 2005 har Svenska Postkodlotteriet genererat 8,3 miljarder kronor till den ideella sektorn. Vid starten hade lotteriet fyra förmånstagare, i dag är antalet 53. De två nya organisationerna, som blir lotteriets 54:e och 55:e förmånstagare, jobbar båda för att sprida viktig kunskap inom sina respektive områden.

  - Mind och Raoul Wallenberg Academy spelar

  Läs mer
 • 2017-11-09

  Ytterligare en Gyllene container med tre miljoner kronor i vinst landar i Skåne

  Inom loppet av bara några dagar delar Postkodlotteriet ut två Gyllene containrar i Skåne. I går landade en Gyllene container, med tre miljoner kronor, till vinnarna i postnummer 261 63 i Glumslöv. I dag kommer en ny Gyllene container att landa i postnummer 267 31 i Bjuv.
  Denna vecka landar två Gyllene containrar i turlänet Skåne. Igår fick 37 Glumslövbor dela på 3 miljoner kronor. En miljon kronor gick till en ensam vinnare. Idag, den 9 november är det dags att se hur turen faller ut i Bjuv när 51 lottköpare i postnummer 267 31 ska få dela på 3 nya miljoner kronor.

  Christian ”Kicken”

  Läs mer

Vi använder cookies.  Läs mer