Postkodstiftelsens styrelse tar form

Efter veckans styrelsemöte är fem ledamöter på plats i Postkodstiftelsens styrelse. Arbetet leds av Elisabeth Tarras-Wahlberg som ordförande med Göran Hägglund som vice ordförande. Som ledamöter i styrelsen finns nu också Lena Adelsohn-Liljeroth samt Thomas Fogdö.

Tidigare ledamöter i både Postkodlotteriets Kulturstiftelse och Idrottsstiftelse tar nu plats i Postkodstiftelsens styrelse.

Efter veckans styrelsemöte är fem ledamöter på plats i Postkodstiftelsens styrelse. Sedan tidigare är det känt att arbetet leds av Elisabeth Tarras-Wahlberg som ordförande med Göran Hägglund som vice ordförande.

Som ledamöter i styrelsen finns nu också Lena Adelsohn-Liljeroth samt Thomas Fogdö, båda tidigare från Idrottsstiftelsen. Från Kulturstiftelsen har Abbe Ibrahim valts in som ledamot.

– Postkodstiftelsen tar tillvara gedigen kompetens från samtliga stiftelser och styrelseledamöterna har riklig kunskap, stora nätverk och sakkunskap om ideell sektor, säger Cecilia Bergendahl, Managing Director för operatörsbolaget Novamedia.

Samtidigt har Marcus Tobiasson beslutat sig för att lämna styrelsen. Han var med och startade och blev styrelseledamot i Kulturstiftelsen 2009 och har suttit i Postkodstiftelsens styrelse sedan 2014.

– Marcus Tobiasson har gjort ett utmärkt arbete för de olika stiftelserna under många år, men väljer att sluta eftersom andra engagemang tar hans tid.

Arbetet med att forma den nya organisationen fortsätter. Förhoppningen är att allt ska vara klart senare under våren.

För mer information kontakta

Roger Magnergård, presschef Novamedia Sverige
Telefon: +46 702-32 40 80
E-post: roger.magnergard@novamedia.se

Publicerad: 30 mar 2017

Vi använder cookies. Läs mer