Drömpyramiden

Drömpyramiden är frågesportprogrammet där tävlande par får chansen att uppfylla sina drömmar. Målet är att klättra så högt som möjligt i en pyramid av containrar där fem av dem innehåller otroliga priser skräddarsydda för de tävlande.

Nu söker vi nya tävlande par till programmet, ansök nu!

Drömpyramiden är frågesportprogrammet där tävlande par får chansen att uppfylla sina drömmar. Här öppnar vinnarna containern.

Så funkar programmet

I studion finns 15 stora containrar placerade i en pyramid. Fem längst ner, fyra ovanpå dem, tre på nästa nivå, därefter två och högst upp en.

En container på varje rad innehåller vinster som är skräddarsydda efter de tävlandes drömmar. Så ju högre upp i pyramiden de tävlande klättrar, desto större chans är det att den container de väljer innehåller en vinst.

Det sammanlagda värdet i containrarna är en miljon kronor.

Varje gång paret svarar rätt kan de välja att klättra vidare uppåt i pyramiden eller att stanna. Svarar de fel måste de börja om från första nivån igen.

De tävlande har totalt sex omgångar om 90 sekunder vardera på sig att svara på frågor och ta sig uppåt i pyramiden. De kan när de vill välja att stanna och öppna den container de har valt.

Vinsterna

Samtliga vinster är noga utvalda av nära och kära till det tävlande paret.

Vinstinslag: Drömcontainern

Varje lördag presenteras vinnarna av veckans Drömcontainer i Drömpyramiden. Totalt delas det ut 12 miljoner kronor ut till fem postnummerområden i Sverige. De lyckliga vinnarna får dela på en miljon kronor till ett postnummer, en miljon kronor till en postkod plus att en ensam vinnare vinner veckans drömbil: En Volvo XC40!

Ny vinst: Drömchansen

För att ännu fler ska få chans att vinna sina drömmar i Drömpyramiden så presenteras en ny vinst i programmet: Drömchansen. Tre miljoner kronor ska fördelas på ett postnummer någonstans i Sverige i varje program. Totalt kommer det att delas ut 30 miljoner kronor till 10 vinnande postnummer.


Vi använder cookies. Läs mer