Spela Drömpyramiden i mobilen

Är du smartare än de tävlande i TV? Ladda ner appen Drömpyramiden redan nu och utamana dina vänner.

Så här spelar du

Utmana dina vänner och andra appspelare i kluriga kunskapsfrågor! Här möter du spelare från hela Sverige.

Svara på så många frågor du kan, utan att svara fel, så kan du hamna på topplistan. Du klättrar i topplistorna genom att spela många omgångar och samla mycket poäng. Dina tre bästa omgångar slås ihop till en totalpoäng som används i topplistorna. Lycka till!

 

Allmänna villkor för mobilapplikationen Drömpyramiden.pdf

Frågor och svar

Vad händer när jag besvarat alla frågor upp till pyramidens topp?
Pyramiden består av fem nivåer med flera frågor per nivå, totalt 15 frågor upp till toppen. Ju längre upp i pyramiden du tar dig, desto fler poäng per rätt svar får du. Om du klarat dig upp till toppen av pyramiden, så fortsätter du att svara på frågor på den högsta nivån och samlar därmed högre poäng.

Varför måste jag ha en giltig profilbild och e-postadress?
Om spelar riktigt bra kan du hamna i topplistan. För att kunna visa upp en bild måste vi ha bildrättigheter till den, vilket innebär att bilden måste vara på dig själv och inte en seriefigur, kommersiell bild eller på någon annan som ej godkänt profilbilden. Bilden får heller inte vara politisk, opassande eller stötande för övriga spelare. E-postadressen måste vara din egen då vi måste kunna komma i kontakt med dig för eventuella pristurneringar.

Kan jag välja vilket spelarnamn som helst?
Nej. Ditt spelarnamn måste vara unikt.

Hur klättrar jag i topplistorna?
Det finns två olika topplistor i appen Drömpyramiden. En där du tävlar mot hela Sverige och en där du tävlar mot dem i ditt närområde. Du klättrar i topplistorna genom att spela många omgångar och samla mycket poäng. Dina tre bästa omgångar slås ihop till en totalpoäng som används i topplistorna.

Var hittar jag appen?
Appen finns att ladda ner både på App Store och Google Play.

Vi använder cookies. Läs mer