En ska bort

En ska bort är frågesporten som bara handlar om bilder. Det tävlande paret får se en rubrik och ett antal bilder. Den bild som inte passar ihop med rubriken är den som ska bort. De tävlande har chans att vinna upp till en miljon kronor.

Programmet sänds varje lördag klockan 19:30 i TV4 fram till den 19 maj.

Spela "En ska bort" i mobilen

Så fungerar En ska bort

Spelet är uppbyggt som en pengastege där det tävlande paret svarar på frågor. Ju högre upp de klättrar, desto mer pengar får de. Klarar de sig hela vägen genom samtliga 14 frågor vinner de en miljon kronor. Varje fråga består av en rubrik och fyra bilder där den bild som inte passar till rubriken ska bort. Pengastegen har två säkerhetsnivåer, en bonusrond och du har tre verktyg som kan hjälpa dig längs vägen.

Bonusronden

De tävlande får se en rubrik med sex bilder varav en ska bort. Svarar de rätt vinner de bonuspengar och en ny rubrik dyker upp till de kvarvarande fem bilderna. Svarar de rätt vinner de ytterligare pengar, en ny rubrik till fyra bilder osv… Det är alltså bara rubriken som byts, inte bilderna!

Guldlördag varje vecka

I En ska bort visas inslag från utdelningen av Guldlördag. Vinnarna får besök av Magdalena Graaf, Sandra Dahlberg, Putte Nelsson eller Christian ”Kicken” Lundqvist som åker Sverige runt och delar ut en miljon till en postkod, en miljon till ett unikt lottnummer i postnumret, en Volvo V90 samt 1000 kronor per lott till alla i postnumret.

Spela En ska bort i mobilen

När En ska bort sänds i TV kan du samtidigt spela med i din mobil med chans att vinna upp till 80 000 kronor i reklampausen.

Du svarar på samma frågor som Rickard Sjöberg ställer till de tävlande i programmet, men du svarar i din egen mobil.

Ladda ned spelet

Grattis alla vinnare i appen!

Här presenteras lördagens vinnare av utslagsronden i appen En ska bort varje måndag klockan 14:00. Spelar du väl så kanske det är ditt namn som publiceras här:

Grattis Pia - som vann 33 000 kronor i appen den 19 maj! 

Namn: Pia Björking Petersson
Vinst: 33 000 kronor
Antal rätt: 33
Antal fel: 1

Vi använder cookies. Läs mer eller ta bort dem