Spela En ska bort i mobilen

Spela med i En ska bort i mobilen och tävla om pengar i reklampausen. I appen utmanar du spelare över hela landet och har chans att vinna 1000 kronor varje lördag under bästa sändningstid. Lycka till!

Spelregler

När du har laddat ner appen ska du börja med att skapa din spelarprofil. Det gör du genom att registrera dina personuppgifter och godkänna de allmänna villkoren.

Spela mot en vän eller slumpmässig motståndare

I appen kan du när du vill spela mot en slumpmässig motståndare eller utmana en vän i En ska bort frågor.
Du svarar på en fråga genom att dra bort den bild som inte passar till rubriken. Du och din motspelare spelar 3 ronder var under en match. Ni svarar på samma frågor. I varje rond ska du under 40 sekunder svara rätt på så många frågor som möjligt. Den spelare som svarar rätt på flest antal frågor under de tre ronderna vinner matchen. Får ni samma antal rätt svar blir det oavgjort.

Utmana en vän

Vill du utmana en vän kan du bjuda in till spel via sms, e-post eller Facebook. Du kan även söka efter vänner som redan har en spelarprofil i En ska bort appen och lägga till dessa som vän i appen för att snabbt kunna starta ett spel mot varandra.

Spela med i appen under TV-sändningen av En ska bort i TV4

När TV-programmet En ska bort sänds i TV4 kan du testa dina En ska bort kunskaper genom att i appen svara på samma frågor som deltagarna i TV-programmet. Du kan även tävla om pengar i app-spelarnas egna tävling Utslagsronden som startar i samband med TV-sändningens reklampaus. Säsong 5 av En ska bort sänds i TV4 lördagar klockan 19:30 med start den 12 januari.

Samma frågor i din mobil

När de tävlande i studion får en fråga i TV-programmet kommer samma fråga upp i din mobil. Du har då 12 sekunder på dig att dra bort den bild som inte passar till rubriken. När de tävlande i studion får reda på korrekt svar får även du besked om detta i din app. Du kan endast spela med i TV när deltagarna i studion svarar på frågor i prisstegen, du kan inte vinna verktyg eller delta i Bonusronden.
Dina svar i dessa TV-frågor påverkar inte ditt resultat i tävlingen Utslagsronden. Det är i tävlingen Utslagsronden under TV-sändningens reklampaus som du som app-spelare har chans att vinna pengar.

App-spelarnas egna tävling Utslagsronden

När det blir reklampaus i TV-sändningen av En ska bort i TV4 startar Utslagsronden i din app. Tävlingen går till så att du har 120 sekunder på dig att vara rätt på så många frågor som möjligt. Du kommer inte få reda på om du har svarat rätt eller fel på frågan utan får direkt nästa fråga. Du får poäng för ett rätt svar och poängavdrag för fel svar. De tre spelare som efter 120 sekunder har högst totalpoäng vinner Utslagsronden och en varsin summa om 1 000 kronor. Vinnarna av Utslagsronden avslöjas i appen i slutet av TV-sändningen i din mobil. Samtidigt som kvällens vinnare presenteras får du i din app även reda på hur många poäng du tjänat ihop under Utslagsronden.

Alla får spela med i programmet, men för att kunna tävla om pengar i Utslagsronden måste du vara minst 18 år och se till att ha en giltig profilbild, ett giltigt användarnamn samt en korrekt e-postadress. Man kan enbart vinna Utslagsronden en (1) gång per säsong.

Vi använder cookies. Läs mer