Postkod­miljonären

Du behöver ingen lott för att medverka i Postkodmiljonären ­– oavsett om du sitter i publiken eller om du tävlar. Men om du vill vara med i lotteriets alla vinstdragningar, ska du köpa en lott. Då har du en ny vinstchans varje dag - året runt.

Just nu följer Postkodlotteriet utvecklingen av coronaviruset och Folkhälso­myndighetens rekommendationer. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg – därför gör vi allt vi kan för att bidra till minskad smittspridning i samhället.

Läs mer om våra åtgärder

Postkodmiljonären är frågeprogrammet där den tävlande har möjlighet att vinna en miljon kronor, men det krävs kunskap, djärvhet och is i magen.

Två säkerhetsnivåer

Den tävlande har två säkerhetsnivåer, en på 10 000 kronor och en på 100 000 kronor - pengar som den tävlande är garanterad att få med sig hem om han eller hon når nivån. Med det andra pengaträdet får den tävlande ytterligare en livlina som innebär att man kan byta fråga, men med det nya pengaträdet är säkerhetsnivån på 100 000 kronor borttagen. Den tävlande kan välja att dra sig ur tävlingen när som helst och gå hem med de dittills intjänade pengarna.

Kolla in när programledaren Rickard Sjöberg bjuder på sig själv

Se när Rickard Sjöberg brister ut i skratt

Vi använder cookies. Läs mer