Postkodmiljonären

Du behöver ingen lott för att medverka i Postkodmiljonären ­– oavsett om du sitter i publiken eller om du tävlar. Men om du vill vara med i lotteriets alla vinstdragningar, ska du köpa en lott. Då har du en ny vinstchans varje dag - året runt.

Postkodmiljonären är frågeprogrammet där den tävlande har möjlighet att vinna en miljon kronor, men det krävs kunskap, djärvhet och is i magen.

15 frågor på väg till miljonen

Den tävlande som sitter i Heta stolen ska svara på 15 frågor på sin väg mot miljonen. Till varje fråga får personen fyra svarsalternativ. Personen får välja på två olika pengaträd. I den ena har den tävlande tre livlinor till hjälp som används för att få hjälp med särskilt svåra frågor. Han eller hon kan ringa en vän, välja bort två svarsalternativ eller fråga publiken.

Kolla in när programledaren Rickard Sjöberg bjuder på sig själv
Se när Rickard Sjöberg brister ut i skratt

Två säkerhetsnivåer

Den tävlande har två säkerhetsnivåer, en på 10 000 kronor och en på 100 000 kronor - pengar som den tävlande är garanterad att få med sig hem om han eller hon når nivån. Med det andra pengaträdet får den tävlande ytterligare en livlina som innebär att man kan byta fråga, men med det nya pengaträdet är säkerhetsnivån på 100 000 kronor borttagen. Den tävlande kan välja att dra sig ur tävlingen när som helst och gå hem med de dittills intjänade pengarna.

Glada resevinnare

I Postkodmiljonären visas inslag från utdelningen av Vingmiljonen. Vinnarna av Vingmiljonen får besök av Sandra Dahlberg, Putte Nelsson eller Christian "Kicken" Lundqvist som åker runt och delar ut vinster runt om i Sverige.

Vill du vara med?

Är du sugen på att prova dina kunskaper i Heta stolen?

Anmäl dig nu

Vill du sitta i publiken?

Postkodmiljonären spelas in i Warner Bros TV-studio i Göteborg. Är du intresserad av att vara med som studiopublik? Skicka ett mejl med namn, adress och telefonnummer till publik@warnerbros.com så kontaktar de dig.

Vi använder cookies. Läs mer