Välkommen på Grannyra!

Vårens Grannyra med hela 109 miljoner har landat i postnummer 113 35 i Stockholm. Söndagen den 10 april är det dags för vinnarna att dra sina vinstcheckar från scenen i Kungsträdgården. Och du är självklart välkommen att vara med.

Tid och plats: söndagen den 10 april kl 13:30 i Kungsträdgården.

Det kommer bli en härlig Grannyrafest där Rickard, Magdalena, Sandra och Putte håller i trådarna. Vi bjuder på korv, kaffe och bulle och ansiktsmålning för de yngre. Medina och Robin Bengtsson står för underhållningen och när den vinnande postkoden avslöjas börjar spänningen dra ihop sig på allvar. Vinnarna får komma upp på scenen och dra sina vinstcheckar och det brukar vara en stund fylld av känslor, glädje och massor av jubel.

Grannyran spelas in och sänds på långfredagen (15/4) klockan 19:30 i TV 4.

Hoppas att vi ses!

Grannyravinsten i postnummer 113 35 gäller för alla med betald lott i mars och för aprils spelomgång, som startade 4 april.


Robin Bengtsson och Medina uppträder

Bra musik hör Grannyran till. I år får du sjunga med till både Robin Bengtssons och Medinas bidrag i senaste Melodifestivalen. Robin Bengtsson har tävlat sammanlagt fyra gånger i Melodifestivalen. 2017 vann han den svenska uttagningen med bidraget ”I cant´t go on” och representerade Sverige i Eurovision i Ukraina, där han slutade på en hedrande femte plats. I årets Melodifestival tävlade han med låten ”Innocent love”.

Duon Medina består av Sami Rekik och Ali Jammali. De har arbetat tillsammans sedan 2002 och i år deltog de i Melodifestivalen med låten ”In i dimman” där de kom på en tredje plats i finalen.

"Det var helt galet att vi plötsligt var ett kvarter fullt med miljonärer"

Marie i Lidköping vann 5,5 miljoner i Grannyran


Hitta till eventet

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har en ny vinstchans varje dag, året om? Gå gärna in på Mina sidor och kolla om du har vunnit. Vi håller tummarna!

Till Mina Sidor