Välkommen på Sommaryra!

Sommaryran med 40 miljoner har landat i postnummer 165 76 i Hässelby. Söndagen den 12 juni är det dags för vinnarna att dra sina vinstcheckar från scenen i Kungsträdgården. Och du är självklart välkommen att vara med.

Tid och plats: söndagen den 12 juni kl 14.30 i Kungsträdgården.

Det kommer bli en härlig grannfest där Rickard, Kicken, Sandra och Putte håller i trådarna. Vi bjuder på korv, kaffe och bulle, tävlingar och ansiktsmålning för de yngre. Cazzi Opeia och Theoz står för underhållningen och när den vinnande postkoden avslöjas börjar spänningen dra ihop sig på allvar. Vinnarna får komma upp på scenen och dra sina vinstcheckar och det brukar vara en stund fylld av känslor, glädjetårar och massor av jubel.

Sommaryran spelas in och sänds fredagen den 17/6 i TV4.

Hoppas att vi ses!

Sommaryravinsten i postnummer 165 76 gäller för alla med betald lott i maj.


Cazzi Opeia och Theoz uppträder

Ingen fest utan bra musik! Cazzi Opeia och Theoz var båda två med i årets Melodifestival och nu gör de premiär på Sommaryran. Cazzi Opeia har många strängar på sin lyra som både artist, DJ och låtskrivare. På söndag uppträder hon med sitt bidrag till årets Melodifestival ”I can´t get enough”.

Redan som åtta-åring var Theoz aktiv på sociala medier och är nu uppe i över 1 miljon följare. Han har släppt egen musik sedan han var tretton år och på söndag framför även han sitt Mello-bidrag ”Som du vill”.

"Jag har alltid drömt om att åka skidor i klippiga bergen i Kanada, så nu blir det av."

Fritz, 82 år från Stockholm vann 4 984 758 kronor i Grannyran våren 2022


Hitta till eventet

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har en ny vinstchans varje dag, året om? Gå gärna in på Mina sidor och kolla om du har vunnit. Vi håller tummarna!

Till Mina sidor