Välkommen på vinstutdelning

Än en gång grattis till vinsten i Sommaryran! Redan nu på söndag den 12 juni är du och dina grannar i postnummer 165 76 i Hässelby välkomna till Kungsträdgården där ni får dela på 40 miljoner kronor i första Sommaryran någonsin.

Vad händer nu?

I Sommaryran vinner du antingen på ditt postnummer eller på både postnumret och postkod. Hälften av de 40 miljonerna delas ut i postnumret och de resterande miljonerna i postkoden. För att ta emot din vinstcheck som avslöjar hur stor din postnummervinst är, behöver du ta dig till Hotel At Six, Brunkebergstorg 6 (tunnelbanestation T-Centralen) för registrering och vinstutdelning. Se karta längre ner.

Efter det kommer Rickard Sjöberg berätta om vad som händer vid TV-inspelningen där den vinnande postkoden avslöjas.

Du behöver vara på plats på Hotel At Six klockan 13.00 och du är välkommen att ta med två anhöriga till registreringen. Det är bra om du tar på dig ljusa eller färgglada kläder, då blir TV-programmet lite extra färgsprakande. Men klä dig efter väder, eftersom vi kommer vara utomhus. Kom ihåg att ta med legitimation!

Vinstutdelning och TV-inspelning

Efter registreringen blir det vinstutdelning och TV-inspelning i Kungsträdgården. Då ska de resterande 20 miljonerna delas ut till vinnarna i postkoden. Cazzi Opeia och Theoz, kända från Melodifestivalen, uppträder och vi bjuder på fika och andra aktiviteter. Eventet börjar klockan 14.30 och TV-inspelningen startar klockan 15.00. Självklart är du välkommen att ta med familj och vänner för att fira. Det kommer bli en härlig fest som ni inte får missa!

Sommaryran sänds fredagen den 17 juni klockan 19:30 i TV4.

Plats: Kungsträdgården, i Stockholm.

När: 12 juni. Registrering av vinnarna startar kl. 13.00. Eventstart är 14.30.

Vad: Alla ni som vunnit i Sommaryran i postnummer 165 76 i Hässelby får dela på 20 miljoner kronor. Från scenen i Kungsträdgården delas ytterligare 20 miljoner ut när den vinnande postkoden dras.

Har du frågor? Kontakta Kundservice vardagar mellan kl 8.00-18.00 på telefonnummer 0771-22 55 22 eller e-post kundservice@postkodlotteriet.se.


Cazzi Opeia och Theoz uppträder

Ingen fest utan bra musik! Cazzi Opeia och Theoz var båda två med i årets Melodifestival och nu gör de premiär på Sommaryran. Cazzi Opeia har många strängar på sin lyra som både artist, DJ och låtskrivare. På söndag uppträder hon med sitt bidrag till årets Melodifestival ”I can´t get enough”.

Redan som åtta-åring var Theoz aktiv på sociala medier och är nu uppe i över 1 miljon följare. Han har släppt egen musik sedan han var tretton år och på söndag framför även han sitt Mello-bidrag ”Som du vill”.

"Jag har alltid drömt om att åka skidor i klippiga bergen i Kanada, så nu blir det av."

Fritz, 82 år från Stockholm vann 4 984 758 kronor i Grannyran våren 2022


Hitta till eventet