Välkommen på Grannyran

Grannyran med 118 miljoner har landat i postnummer 274 37 i Skurup. Söndagen den 9 oktober är det dags för vinnarna att dra sina vinstcheckar från scenen på Stortorget i Skurup. Och du är självklart välkommen att vara med och fira.

Tid och plats: söndagen den 9 oktober kl 15.30 på Stortorget i Skurup.

Det kommer bli en härlig grannfest där Rickard, Magdalena och Jesper håller i trådarna. Vi bjuder på korv, kaffe och bulle, tävlingar och ansiktsmålning för de yngre. Medina står för underhållningen och när den vinnande postkoden avslöjas börjar spänningen dra ihop sig på allvar. Vinnarna får komma upp på scenen och dra sina vinstcheckar och det brukar vara en stund fylld av känslor, glädjetårar och massor av jubel.

Grannyran spelas in och sänds fredagen den 14/10 kl 19.30 på TV4.

Hoppas att vi ses!

Grannyra-vinsten i postnummer 274 37 gäller för alla med betald lott i september.


Medina uppträder

Ingen fest utan bra musik! Duon Medina består av Sami Rekik och Ali Jammali. De har arbetat tillsammans sedan 2002 och i år deltog de i Melodifestivalen med låten ”In i dimman” där de kom på en tredje plats i finalen.

De har ett unikt sound som är en blandning av reggaeton, hiphop, rai, house, pop och dancehall. Medina kallar genren för ”Haffla Music”. Haffla betyder fest på arabiska och det är det Medina vill förmedla. På Grannyran framför de låtarna ”In i dimman”, ”Miss Decibel” och ”Nema Problema”.

"Jag vill skänka till Cancerfonden och sen vill jag gärna ha ett spa-bad på landet."

Gun från Hässelby vann 797 086 kronor i Sommaryran 2022

Häng med bakom kulisserna på en tidigare GrannyraHitta till eventet

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har en ny vinstchans varje dag, året om? Logga gärna in på Mina sidor och kolla om du har vunnit. Vi håller tummarna!

Till Mina sidor