Välkommen till vinstutdelning

Än en gång grattis till vinsten i Grannyran! Den 10 januari är du och dina grannar i postnummer 742 34 i Östhammar välkommen till Sjötorget i hamnen i Östhammar där ni får dela på 265 miljoner kronor.

Vad händer nu?

I Grannyran vinner du antingen på ditt postnummer eller på både postnumret och postkod. Hälften av de 265 miljonerna delas ut i postnumret och de resterande miljonerna i postkoden. För att ta emot din vinstcheck som avslöjar hur stor din postnummervinst är, behöver du ta dig till Frösåkersskolan, Tomtbergavägen 4 i Östhammar för registrering och vinstutdelning. Efter det kommer Rickard Sjöberg berätta om vad som händer vid TV-inspelningen där den vinnande postkoden avslöjas.

Du behöver vara på plats på Frösåkersskolan, Tomtbergavägen 4 klockan 15.30 och du är välkommen att ta med en anhörig till registreringen. Det är bra om du tar på dig ljusa eller färgglada kläder, då blir TV-programmet lite extra färgsprakande. Men kom ihåg att klä dig efter väder, eftersom vi kommer att vara utomhus.

Kom ihåg att ta med legitimation!

Vinstutdelning och TV-inspelning

Efter registreringen blir det vinstutdelning och TV-inspelning på Sjötorget. Då ska de resterande 132,5 miljonerna delas ut till vinnarna i postkoden. Det kommer bli en härlig grannfest där Rickard, Magdalena, Putte och Kicken håller i trådarna. Vi bjuder på korv, kaffe och bulle, tävlingar och ansiktsmålning för de yngre. Höstens Idolvinnare Nike Sellmar står för underhållningen och när den vinnande postkoden avslöjas börjar spänningen dra ihop sig på allvar.

Evenemanget startar klockan 17.00. Självklart är du välkommen att ta med familj och vänner för att fira. Det kommer bli en härlig fest som ni inte får missa!

Grannyran sänds fredagen den 13 januari klockan 19:30 på TV4.

Plats: Sjötorget i hamnen, Östhammar

När: Tisdagen 10 januari. Registrering av vinnarna startar kl. 15.30 i Frösåkersskolan, Tomtbergavägen 4, Östhammar. Evenemanget startar på Sjötorget öppnar på kl. 17.00.

Vad: Alla ni som vunnit i Grannyran i postnummer 742 34 i Östhammar får dela på 132,5 miljoner kronor. De vinstcheckarna hämtar ni vid registreringen. Från scenen delas ytterligare 132,5 miljoner ut när den vinnande postkoden dras.

Har du frågor? Kontakta Kundservice helgfria vardagar mellan kl 8.00-18.00 på telefonnummer 0771-22 55 22 eller e-post kundservice@postkodlotteriet.se.

Hitta till eventet


Nike Sellmar uppträder

Ingen fest utan bra musik! 27-åriga Nike Sellmar från Piteå vann Idol i höstas efter en spännande final i Tele2 Arena i Stockholm. Under höstens fredagsfinaler i Idol 2022 vann hon både juryns och tittarnas hjärtan och fick stående ovationen vecka efter vecka.

Det är med stor glädje som vi välkomnar Nike upp på Grannyra-scenen där kommer framföra covern ”A change is gonna come” och vinnarlåten "Anything you say".

"Det här ska jag dela med familj, vänner och Hjärnfonden, och lyxa till det med en 40 års-fest."

Anna från Skurup vann 3 393 086 kronor i Grannyran i oktober 2022

Häng med bakom kulisserna på en tidigare GrannyraNyfiken på tidigare Grannyror?