Välkommen på Grannyran

Grannyran med 110 miljoner har landat i postnummer 621 40. Torsdagen den 13 april är det dags för vinnarna att ta emot sina vinstcheckar från scenen på Kajsartornet vid Söderport i Visby. Och du är självklart välkommen att fira med vinnarna.

Tid och plats: torsdagen den 13 april kl. 17.00 på parkeringen Kajsartornet vid Söderport, Visby.

Det kommer bli en härlig grannfest där Rickard, Sandra, Jesper och Magdalena håller i trådarna. Vi bjuder på korv, kaffe och bulle, tävlingar och ansiktsmålning för de yngre. Theoz, känd från Melodifestivalen, står för underhållningen och när den vinnande postkoden avslöjas börjar spänningen dra ihop sig på allvar. Vinnarna får komma upp på scenen och dra sina vinstcheckar och det brukar vara en stund fylld av känslor, glädjetårar och massor av jubel.
Grannyran sänds fredagen 21 april klockan 19:30 på TV4.

Hoppas att vi ses!


Grannyra-vinsten i postnummer 621 40 gäller för alla med betald lott i mars 2023.


Theoz uppträder

Ingen fest utan bra musik! Vi har den stora glädjen att välkomna Theoz upp på Grannyra-scenen. Han kommer uppträda med sina båda Mello-låtar ”Som du vill” från 2022 och ”Mer av dig” som han kom på en femte plats med i årets Mello. Theodor ”Theoz” Haraldsson slog igenom som 11-åring på Tik-Tok och har idag över 2 miljoner följare.

Hitta till eventet

"Det här ska jag dela med familj, vänner och Hjärnfonden, och lyxa till det med en 40 års-fest."

Anna från Skurup vann 3 393 086 kronor i Grannyran i oktober 2022

Häng med bakom kulisserna på en tidigare GrannyraNy vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har en ny vinstchans varje dag, året om? Logga gärna in på Mina sidor och kolla om du har vunnit. Vi håller tummarna!

Till Mina sidor

Nyfiken på tidigare Grannyror?