Välkommen till vinstutdelning

Än en gång grattis till vinsten i Grannyran! Torsdagen den 13 april är du och dina grannar i postnummer 621 40 välkommen till Kajsartornet vid Söderport i Visby där ni får dela på 110 miljoner kronor.

Vad händer nu?

I Grannyran vinner du antingen på ditt postnummer eller på både postnumret och postkod. Hälften av de 110 miljonerna delas ut i postnumret och de resterande miljonerna i postkoden. För att ta emot din vinstcheck som avslöjar hur stor din postnummervinst är, behöver du ta dig till Wisby Strand Congress & Event, Strandvägen 4 i Visby för registrering och vinstutdelning. Efter det kommer Rickard Sjöberg berätta om vad som händer vid TV-inspelningen där den vinnande postkoden avslöjas.

Du behöver vara på plats på Wisby Strand Congress & Event klockan 15.00 och du är välkommen att ta med en anhörig till registreringen. Det är bra om du tar på dig ljusa eller färgglada kläder, då blir TV-programmet lite extra färgsprakande. Men kom ihåg att klä dig efter väder, eftersom vi kommer att vara utomhus.

Kom ihåg att ta med legitimation!

Vinstutdelning och TV-inspelning

Efter registreringen blir det vinstutdelning och TV-inspelning på parkeringen Kajsartornet vid Söderport. Då ska de resterande 55 miljonerna delas ut till vinnarna i postkoden. Det kommer bli en härlig fest där Rickard, Sandra, Jesper och Magdalena håller i trådarna. Vi bjuder på korv, kaffe och bulle, tävlingar och ansiktsmålning för de yngre. Theoz, känd från Melodifestivalen, står för underhållningen och när den vinnande postkoden avslöjas börjar spänningen dra ihop sig på allvar.

Evenemanget startar klockan 17.00. Självklart är du välkommen att ta med familj och vänner för att fira. Det kommer bli en härlig fest som ni inte får missa!

Grannyran sänds fredagen 21 april klockan 19:30 på TV4.

Plats: Parkeringen Kajsartornet vid Söderport, Visby.

När: Torsdag den 13 april. Registrering av vinnarna startar kl. 15.00 i Wisby Strand Congress & Event, Strandvägen 4 i Visby. Evenemanget startar på parkeringen Kajsartornet vid Söderport, kl. 17.00.

Vad: Alla ni som vunnit i Grannyran i postnummer 621 40 i Visby får dela på 55 miljoner kronor. De vinstcheckarna hämtar ni vid registreringen. Från scenen delas ytterligare 55 miljoner ut när den vinnande postkoden dras.

Har du frågor? Kontakta Kundservice helgfria vardagar mellan kl 8.00-18.00 på telefonnummer 0771-22 55 22 eller e-post kundservice@postkodlotteriet.se.

Theoz uppträder

Ingen fest utan bra musik! Vi har den stora glädjen att välkomna Theoz upp på Grannyra-scenen. Han kommer uppträda med sina båda Mello-låtar ”Som du vill” från 2022 och ”Mer av dig” som han kom på en femte plats med i årets Mello. Theodor ”Theoz” Haraldsson slog igenom som 11-åring på Tik-Tok och har idag över 2 miljoner följare.

Hitta till eventet


"Det här ska jag dela med familj, vänner och Hjärnfonden, och lyxa till det med en 40 års-fest."

Anna från Skurup vann 3 393 086 kronor i Grannyran i oktober 2022

Häng med bakom kulisserna på en tidigare GrannyraNyfiken på tidigare Grannyror?