Välkommen på Sommaryra

Sommaryran med 50 miljoner har landat i postnummer 905 81 i Umeå. Tisdagen den 13 juni är det dags för vinnarna att ta emot sina checkar på Skeppsbron 10 i Umeå. Och du är självklart välkommen att vara med och fira dem.

 

Tid och plats: tisdagen den 13 juni kl. 16.00 på Skeppsbron 10 i Umeå.

 

Det kommer bli en härlig grannfest där Rickard, Sandra, Kicken och Magdalena håller i trådarna. Vi bjuder på korv, kaffe och bulle, tävlingar och ansiktsmålning för de yngre. Panetoz, kända från Melodifestivalen, står för underhållningen och när den vinnande postkoden avslöjas börjar spänningen dra ihop sig på allvar. Vinnarna får komma upp på scenen och dra sina vinstcheckar och det brukar vara en stund fylld av känslor, glädjetårar och massor av jubel.

Sommaryran sänds fredagen 16 juni klockan 19:30 på TV4.
Hoppas att vi ses!

Sommaryran-vinsten i postnummer 905 81 gäller för alla med betald lott i maj 2023.


Panetoz uppträder

Ingen fest utan bra musik! Vi har den stora glädjen att välkomna Panetoz upp på Sommaryra-scenen. De kommer uppträda med sina låtar ”Håll om mig hårt”, ”On my way” och ”Dansa pausa”. Panetoz bildades 1997 i Jordbro utanför Stockholm och har gjort stor succé i Melodifestivalen. Deras genombrott kom våren 2012 med singeln ”Dansa Pausa”.

Hitta till eventet

”Jag ska först unna mig en resa inom Sverige, sen till Irland och Skottland. Och ge en del till behjärtansvärda insamlingar.”


Gunn-Britt från Visby vann 7,9 miljoner i Grannyran i april 2023.

Häng med bakom kulisserna på en tidigare GrannyraNy vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har en ny vinstchans varje dag, året om? Gå gärna in på Mina sidor och kolla om du har vunnit. Vi håller tummarna!

Till Mina sidor

Nyfiken på tidigare Grannyror?