Välkommen till vinstutdelning

Än en gång grattis till vinsten i Sommaryran! Tisdagen den 13 juni är du och dina grannar i postnummer 905 81 i Umeå välkommen till Skeppsbron 10 där ni får dela på 50 miljoner kronor.

Vad händer nu?

I Sommaryran vinner du antingen på ditt postnummer eller på både postnumret och postkod. Hälften av de 50 miljonerna delas ut i postnumret och de resterande miljonerna i postkoden. För att ta emot din vinstcheck som avslöjar hur stor din postnummervinst är, behöver du ta dig till Clarion Hotel Umeå, Konferensentré, Västra Strandgatan 5 i Umeå för registrering och vinstutdelning. Efter det kommer Rickard Sjöberg berätta om vad som händer vid TV-inspelningen där den vinnande postkoden avslöjas.

 

Du behöver vara på plats på Clarion Hotel Umeå klockan 14.30 och du är välkommen att ta med en anhörig till registreringen. Det är bra om du tar på dig ljusa eller färgglada kläder, då blir TV-programmet lite extra färgsprakande. Men kom ihåg att klä dig efter väder, eftersom vi kommer att vara utomhus.

Kom ihåg att ta med legitimation!

 

Vinstutdelning och TV-inspelning

Efter registreringen blir det vinstutdelning och TV-inspelning på Skeppsbron 10 i Umeå. Då ska de resterande 25 miljonerna delas ut till vinnarna i postkoden. Det kommer bli en härlig fest där Rickard, Sandra, Kicken och Magdalena håller i trådarna. Vi bjuder på korv, kaffe och bulle, tävlingar och ansiktsmålning för de yngre. Panetoz, som gjort succé i Melodifestivalen, står för underhållningen och när den vinnande postkoden avslöjas börjar spänningen dra ihop sig på allvar. Evenemanget startar klockan 16.00. Självklart är du välkommen att ta med familj och vänner för att fira. Det kommer bli en härlig fest som ni inte får missa!

Sommaryran sänds fredagen 16 juni klockan 19:30 på TV4.

 

Plats: Skeppsbron 10 i Umeå

När: Tisdag den 13 juni. Registrering av vinnarna startar kl. 14.30Clarion Hotel Umeå, Konferensentré, Västra Strandgatan 5 i Umeå. Evenemanget startar på Skeppsbron 10 kl. 16.00.

Vad: Alla ni som vunnit i Sommaryran i postnummer 905 81 i Umeå får dela på 25 miljoner kronor. De vinstcheckarna hämtar ni vid registreringen. Från scenen delas ytterligare 25 miljoner ut när den vinnande postkoden dras.

Har du frågor? Kontakta Kundservice helgfria vardagar mellan kl 8.00-18.00 på telefonnummer 0771-22 55 22 eller e-post kundservice@postkodlotteriet.se.


Panetoz uppträder

Ingen fest utan bra musik! Vi har den stora glädjen att välkomna Panetoz upp på Sommaryra-scenen. De kommer uppträda med sina låtar ”Håll om mig hårt”, ”On my way” och ”Dansa pausa”. Panetoz bildades 1997 i Jordbro utanför Stockholm och har gjort stor succé i Melodifestivalen. Deras genombrott kom våren 2012 med singeln ”Dansa Pausa”.

Hitta till eventet


”Jag ska först unna mig en resa inom Sverige, sen till Irland och Skottland. Och ge en del till behjärtansvärda insamlingar.”


Gunn-Britt från Visby vann 7,9 miljoner i Grannyran i april 2023.


Häng med bakom kulisserna på en tidigare GrannyraNyfiken på tidigare Grannyror?