Välkommen på Grannyra

Grannyran med 119 miljoner har landat i postnummer 372 31 i Ronneby. Torsdagen den 12 oktober är det dags för vinnarna att ta emot sina checkar på Ronneby Torg. Och du är självklart välkommen att vara med och fira dem.

Tid och plats: Torsdagen den 12 oktober kl. 16.00 på Ronneby Torg.

Det kommer bli en härlig grannfest där Rickard, Jesper, Sandra och Kicken håller i trådarna. Vi bjuder på fika, korv, underhållning, tävlingar och mycket annat. Dessutom uppträder Lucianoz, som gått från viral succé till att underhålla i både Melodifestivalen och Allsång på Skansen.

När den vinnande postkoden avslöjas börjar spänningen dra ihop sig på allvar. Vinnarna får komma upp på scenen för att få sina vinstcheckar och det brukar vara en stund fylld av känslor, glädjetårar och massor av jubel.

Grannyran sänds fredagen 20 oktober klockan 19:30 på TV4.

Hoppas att vi ses!

Grannyra-vinsten i postnummer 372 31 gäller för alla med betald lott för oktober 2023.


Lucianoz uppträder

Ingen fest utan bra musik! Vi har den stora glädjen att välkomna den skönsjungande dansbandsstjärnan Lucianoz upp på Grannyra-scenen. Han har uppträtt i såväl Melodifestivalen som Allsång på Skansen och vill med sin musik sprida kärlek och glädje.

Läs mer om Lucianoz här

Hitta till eventet

”Jag ska först unna mig en resa inom Sverige, sen till Irland och Skottland. Och ge en del till behjärtansvärda insamlingar.”


Gunn-Britt från Visby vann 7,9 miljoner i Grannyran i april 2023.

Häng med bakom kulisserna på en tidigare GrannyraNy vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har en ny vinstchans varje dag, året om? Gå gärna in på Mina sidor och kolla om du har vunnit. Vi håller tummarna!

Till Mina sidor

Nyfiken på tidigare Grannyror?