Välkommen till vinstutdelning

Än en gång grattis till vinsten i Grannyran! Torsdagen den 12 oktober är du och dina grannar i postnummer 372 31 i Ronneby välkomna till Ronneby torg där ni får dela på 119 miljoner kronor.

Vad händer nu?

I Grannyran vinner du antingen på ditt postnummer eller på både postnumret och postkoden. Hälften av de 119 miljonerna delas ut i postnumret och de resterande miljonerna i postkoden. För att ta emot din vinstcheck som avslöjar hur stor din postnummervinst är, behöver du ta dig till Blekinge Convention Center, Fridhemsvägen 6 i Ronneby för registrering och vinstutdelning. Efter det kommer Rickard Sjöberg berätta om vad som händer vid TV-inspelningen där den vinnande postkoden avslöjas.

Du behöver vara på plats i Blekinge Convention Center klockan 14.30 och du är välkommen att ta med en anhörig till registreringen. Det är bra om du tar på dig ljusa eller färgglada kläder, då blir TV-programmet lite extra färgsprakande. Men kom ihåg att klä dig efter väder, eftersom vi kommer att vara utomhus.

Kom ihåg att ta med legitimation!

Vinstutdelning och TV-inspelning

Efter registreringen blir det vinstutdelning och TV-inspelning på Ronneby Torg. Då ska de resterande 59,5 miljonerna delas ut till vinnarna i postkoden. Det kommer bli en härlig fest där Rickard, Jesper, Sandra och Kicken håller i trådarna. Vi bjuder på fika, korv, underhållning, tävlingar och mycket annat. Dessutom uppträder Lucianoz, som gått från viral succé till att underhålla i både Melodifestivalen och Allsång på Skansen. Evenemanget startar klockan 16.00. Självklart är du välkommen att ta med familj och vänner för att fira. Det kommer bli en härlig fest som ni inte får missa!

Grannyran sänds fredagen 20 oktober klockan 19:30 på TV4.

Plats: Ronneby torg i Ronneby

När: Torsdag 12 oktober. Registrering av vinnarna startar kl. 14.30 i Blekinge Convention Center, Fridhemsvägen 6 i Ronneby. Evenemanget startar på Ronneby Torg kl. 16.00.

Vad: Alla ni som vunnit i Grannyran i postnummer 372 31 i Ronneby får dela på 59,5 miljoner kronor. De vinstcheckarna hämtar ni vid registreringen. Från scenen delas ytterligare 59,5 miljoner ut när den vinnande postkoden avslöjas.

Har du frågor? Kontakta Kundservice helgfria vardagar mellan kl 8.00-18.00 på telefonnummer 0771-22 55 22 eller e-post kundservice@postkodlotteriet.se.


Lucianoz uppträder

Ingen fest utan bra musik! Vi har den stora glädjen att välkomna den skönsjungande dansbandsstjärnan Lucianoz upp på Grannyra-scenen. Han har uppträtt både i Melodifestivalen och Allsång på Skansen och vill med sin musik sprida kärlek och glädje.

Läs mer om Lucianoz här

Hitta till eventet


”Jag ska först unna mig en resa inom Sverige, sen till Irland och Skottland. Och ge en del till behjärtansvärda insamlingar.”


Gunn-Britt från Visby vann 7,9 miljoner i Grannyran i april 2023.


Häng med bakom kulisserna på en tidigare GrannyraNyfiken på tidigare Grannyror?