Välkommen på Grannyra

Grannyran med 267 miljoner har landat i postnummer 432 39 i Varberg. Söndagen den 14 januari är det dags för vinnarna att ta emot sina checkar på Varbergs torg. Och du är självklart välkommen att fira med dem. Vi bjuder på fika, korv, underhållning, ansiktsmålning och mycket annat. Dessutom uppträder färska Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi som också synts i Musikhjälpen.

Tid och plats: Söndag den 14 januari, kl. 16.00 på Varbergs Torg.

Det kommer att bli en härlig grannfest och tv-inspelning där Rickard Sjöberg, Kicken Lundqvist, Magdalena Forsberg, Sandra Dahlberg, Daniel Paris och Jesper Blomqvist håller i trådarna.

När den vinnande postkoden avslöjas börjar spänningen dra ihop sig på allvar. Vinnarna får komma upp på scenen för att få sina vinstcheckar och det brukar vara en stund fylld av känslor, glädjetårar och massor av jubel.

Grannyran sänds fredag 19 januari, kl 19.30 i TV4.

Hoppas att vi ses!


Cimberly Wanyonyi uppträder

Ingen fest utan bra musik! Vi har den stora glädjen att välkomna Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi till Grannyrascenen. Hon vann Idol i november 2023 och vi har sedan dess kunnat se henne i bland annat Musikhjälpen och på en liten vinterturné runt om i landet.

Mer om Cimberly på Instagram

Hitta till eventet

”Jag ska först unna mig en resa inom Sverige, sen till Irland och Skottland. Och ge en del till behjärtansvärda insamlingar.”


Gunn-Britt från Visby vann 7,9 miljoner i Grannyran i april 2023.

Häng med bakom kulisserna på en tidigare GrannyraNy vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har en ny vinstchans varje dag, året om? Gå gärna in på Mina sidor och kolla om du har vunnit. Vi håller tummarna!

Till Mina sidor

Nyfiken på tidigare Grannyror?