Välkommen till vinstutdelning

Än en gång grattis till vinsten i Grannyran! Söndagen den 14 januari är du och dina grannar i postnummer 432 39 i Varberg välkomna till Varbergs torg.

 

Vad händer nu?

I Grannyran vinner du antingen på ditt postnummer eller på både postnumret och postkoden. Hälften av de 267 miljonerna delas ut i postnumret och de resterande miljonerna i postkoden. För att ta emot din vinstcheck som avslöjar hur stor din postnummervinst är, behöver du ta dig till spegelsalen i Stadshotellet i Varberg på Kungsgatan 24 för registrering och vinstutdelning. Kom ihåg att ta med legitimation!

Klockan 14.30 öppnas dörrarna. Du är välkommen att ta med en anhörig till registreringen. Rickard Sjöberg kommer även dit för att informera om hur TV-inspelningen kommer gå till.

Det är bra om du tar på dig ljusa eller färgglada kläder, då blir TV-programmet lite extra färgsprakande. Men klä dig varmt eftersom vi kommer att vara utomhus.

Vinstutdelning och TV-inspelning

Efter registreringen blir det vinstutdelning och TV-inspelning på Varbergs torg. Då ska den vinnande postkoden avslöjas och resterande miljoner delas ut till vinnarna i postkoden. Rickard Sjöberg kommer att dela ut checkarna med hjälp av Jesper Blomqvist, Sandra Dahlberg, Magdalena Forsberg, Daniel Paris och Kicken Lundqvist. Dessutom uppträder Cimberly som vann Idol 2023. Vi bjuder på fika, korv, underhållning, tävlingar, ansiktsmålning och mycket annat. Det blir en härlig fest som du inte får missa!

Plats: Varbergs torg.

När: Söndag 14 januari. Registrering startar 14.30, evenemanget startar klockan 16.00.

Vad: Alla ni som vunnit i Grannyran i postnummer 432 39 i Varberg får dela på 133,5 miljoner kronor. De vinstcheckarna hämtar ni vid registreringen. Från scenen delas ytterligare 133,5 miljoner ut när den vinnande postkoden avslöjas.

Grannyran sänds fredag 19 januari, kl 19.30 på TV4.

Har du frågor? Kontakta Kundservice helgfria vardagar mellan kl 8.00-18.00 på telefonnummer 0771-22 55 22 eller e-post kundservice@postkodlotteriet.se

Cimberly Wanyonyi uppträder

Ingen fest utan bra musik! Vi har den stora glädjen att välkomna Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi till Grannyrascenen. Hon vann Idol i november 2023 och vi har sedan dess kunnat se henne i bland annat Musikhjälpen och på en liten vinterturné runt om i landet.

Mer om Cimberly på Instagram

Hitta till eventet


”Jag ska först unna mig en resa inom Sverige, sen till Irland och Skottland. Och ge en del till behjärtansvärda insamlingar.”

Gunn-Britt från Visby vann 7,9 miljoner i Grannyran i april 2023.


Häng med bakom kulisserna på en tidigare GrannyraNyfiken på tidigare Grannyror?