Välkommen till vinstutdelning

Än en gång grattis till vinsten i Grannyran! Tisdagen den 16 april är du och dina grannar i postnummer 175 52 i Järfälla välkomna till parkeringen vid Riddarparken i Jakobsbergs centrum.

 

Vad händer nu?

I Grannyran vinner du antingen på ditt postnummer eller på både postnumret och postkoden. Hälften av de 110 miljonerna delas ut i postnumret och de resterande miljonerna i postkoden. För att ta emot din vinstcheck som avslöjar hur stor din postnummervinst är, behöver du ta dig till Bas Barkarby, lokal Black Box på Bällstaågatan 18 för registrering och vinstutdelning. Kom ihåg att ta med legitimation!

Klockan 15.00 öppnas dörrarna. Du är välkommen att ta med en anhörig till registreringen. Rickard Sjöberg kommer även dit för att informera om hur TV-inspelningen kommer gå till.

Det är bra om du tar på dig ljusa eller färgglada kläder, då blir TV-programmet lite extra färgsprakande. Men klä dig varmt eftersom vi kommer att vara utomhus.

Vinstutdelning och TV-inspelning

Efter registreringen blir det vinstutdelning och TV-inspelning på parkeringen vid Riddarparken i Jakobsbergs centrum. Då ska den vinnande postkoden avslöjas och resterande miljoner delas ut till vinnarna i postkoden. Rickard Sjöberg kommer att dela ut checkarna med hjälp av Jesper Blomqvist, Sandra Dahlberg, Magdalena Forsberg, Kicken Lundqvist och Daniel Paris.

Dessutom uppträder Medina, kända från Melodifestivalen. Vi bjuder på fika, korv, underhållning, tävlingar, ansiktsmålning och mycket annat. Ta med dig dina vänner och familj. Det blir en härlig fest som ni inte får missa! Evenemanget startar klockan 17.00.

Plats: Parkeringen vid Riddarparken i Jakobsbergs centrum.

När: Tisdag 16 april Registrering startar 15.00, evenemanget startar klockan 17.00.

Vad: Alla ni som vunnit i Grannyran i postnummer 175 52 i Järfälla får dela på 55 miljoner kronor. De vinstcheckarna hämtar ni vid registreringen. Från scenen delas ytterligare 55 miljoner ut när den vinnande postkoden avslöjas.

Grannyran sänds fredag 19 april, kl 19.30 på TV4.

Har du frågor? Kontakta Kundservice helgfria vardagar mellan kl 8.00-18.00 på telefonnummer 0771-22 55 22 eller e-post kundservice@postkodlotteriet.se

Medina uppträder

Ingen fest utan bra musik! Duon Medina består av Sami Rekik och Ali Jammali. De har arbetat tillsammans sedan 2002 och i år deltog de i Melodifestivalen med låten "Que Sera” där de hamnade på en andra plats i tävlingen. På Grannyran kommer de bjuda på dans och festlig stämning.


Hitta till eventet


”Jag ska först unna mig en resa inom Sverige, sen till Irland och Skottland. Och ge en del till behjärtansvärda insamlingar.”

Gunn-Britt från Visby vann 7,9 miljoner i Grannyran i april 2023.


Häng med bakom kulisserna på en tidigare GrannyraNyfiken på tidigare Grannyror?