Med en lott i Postkodlotteriet bidrar du till arbetet för barn och deras rättigheter

Rädda Barnen är en av de ideella organisationer som delar på överskottet från Postkodlotteriet varje år. Postkodlotteriet har sedan 2005 delat ut mer än 10 miljarder kronor, varav Rädda Barnen har fått 607 miljoner. Hur är det möjligt? Jo, tack vare alla som har en lott förstås.

Pia Sterner - vinnare Grannyran Karlstad januari 2019

Vill du också vara med?

Som kund i Postkodlotteriet bidrar du till en bättre värld och har samtidigt chans att vinna pengar, en bil, varuvinster och resepresentkort. Varje dag har du minst en vinstchans. Cirka 30 procent av det du betalar för lotten går till de ideella organisationerna. Och du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Starta en lottprenumeration idag

Arbetet för barn och unga som inte får älska vem de vill

Sedan 2008 har Rädda Barnen arbetat förebyggande mot hedersrelaterat våld och förtryck. Tack vare Postkodlotteriets lottköpare har de nu möjlighet att driva projektet Dina Rättigheter, för att stötta barn och unga som inte får älska vem de vill.

Läs mer om projektet Dina Rättigheter

Vad gör organisationerna med pengarna?

De ideella organisationerna gör ett fantastiskt arbete. Varje dag skapar de bättre villkor för människor, djur och natur. Exempel på sådant som de åstadkommer med pengar från Postkodlotteriet samlar vi under #postkodeffekten. Här följer ett litet axplock.

Vi använder cookies. Läs mer