Din trygghet är viktig för oss


Din integritet är viktig för oss och vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter.

För att kunna ge dig som kund den bästa spelupplevelsen och för att du inte ska missa några erbjudanden, behöver vi ditt samtycke. Genom ge ditt samtycke ger du oss möjligheten att:

  • Ge dig information om nyheter
  • Anpassa kampanjer och erbjudanden som passar just dig
  • Informera om roliga tävlingar och utlottningar

Genom att du samtycker godkänner du att vi använder dina uppgifter till statistisk bearbetning där vi bland annat tar fram kundkategorier och analyserar kundgrupper för att titta på när spelandet sker, för hur mycket och på vilka spel (profilering).

För dig som kund innebär det att du får tips, erbjudanden och nyheter samt anpassad marknadsföring kopplat till just ditt spelande. Med hjälp av den här profileringen tar vi också lärdomar om spelmönster för att kunna utveckla våra produkter och säkerställa ett riskfritt spelande.

Vi uppmanar dig att läsa vår personuppgiftspolicy där vi beskriver mer i detalj hur vi går tillväga vid själva profileringen, behandling av dina personuppgifter i övrigt och om vilka rättigheter du har gentemot Svenska Postkodlotteriet, dvs. Svenska Postkodföreningen och Novamedia Sverige AB.

Du kan när som helst ändra dig genom att gå in på Mina Sidor.

Har du frågor om hur vi hanterar ditt samtycke kan du nå oss via Kundservice telefon 0771-22 55 22 och epost kundservice@postkodlotteriet.se

Vi använder cookies. Läs mer