Grattis Simrishamn

Nu är det klart! Postnummer 272 32 i Simrishamn vinner Grannyran i oktober och 114 miljoner ska delas mellan vinnarna.

Alla som bor i det vinnande postnumret och som har en eller flera betalda lotter får dela på en del av vinstsumman. Inom kort avgörs dessutom vilken postkod som vinner. Postkoden är ett mindre område inom postnumret, och de som bor inom den får dela på två tredjedelar av den totala vinstsumman. Extra stort grattis till er!

Hur mycket vinner du?

Är du en av de lyckliga vinnarna som bor i det vinnande postnumret undrar du förstås hur mycket du kommer att vinna. Vinstsumman beror på:

  • Hur många lotter du har och hur länge du haft dem
  • Hur många personer som har lott inom det postnummer som vinner
  • Om du har turen att dessutom bo i den postkod som vinner


Grannyrafest med glada vinnare

Även den här gången kommer firandet av Grannyran att hållas i en studio. Den 11 oktober är det dags att rigga kamerorna och avslöja den vinnande postkoden. Glädjetårar och skratt kommer garanterat infinna sig när Rickard Sjöberg och Magdalena Forsberg ringer upp postkodvinnarna för att avslöja hur mycket de vunnit. Det är nu det finns chans på de riktigt stora summorna.

Läs mer om vinnande postnummer i Simrishamn här

"Äntligen dags för Grannyra igen! Speciella tider kräver speciella lösningar, och precis som förra gången ringer vi upp vinnarna från en studio. Vi förväntar oss många nära och känslosamma möten med människor vars liv vänds upp och ner av vinsten. Vinstsummor kommer avslöjas och glädjen kommer garanterat vara där. Du hänger väl med!"

- Rickard Sjöberg

Här landade Grannyran


Tidigare Grannyravinnare

"Jag blev så chockad"

– Jag och min svärfar, min mans farbror och hans sambo hade alla vunnit – och några grannar till. Det var häftigt att vi var så många som kände varandra.

Ida vann 2,5 miljoner

Läs mer om Ida

”Mina drömmar gick i uppfyllelse”

– Jag blev ju helt överlycklig och skrek bara rakt ut, skrattar Carina. Sen när det väl började landa så tänkte jag, det är ju rätt mycket pengar. Vad ska jag göra?

Carina vann 2,3 miljoner

Läs mer om Carina

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har minst en ny vinstchans i lotteriet varje dag, året om? Rätta din lott under Mina Sidor för att se om du har vunnit.

Se om du har vunnit