Lidköping vann Grann­yran

Nu är det klart! Postnummer 531 41 i Lidköping vinner Grannyran i januari och 257 miljoner ska delas mellan vinnarna.

Alla som bor i det vinnande postnumret och som har en eller flera betalda lotter får dela på en del av vinstsumman. Inom kort avgörs dessutom vilken postkod som vinner. Postkoden är ett mindre område inom postnumret, och de som bor inom den får dela på hälften av den totala vinstsumman. Extra stort grattis till er!

Hur mycket vinner du?

Är du en av de lyckliga vinnarna som bor i det vinnande postnumret undrar du förstås hur mycket du kommer att vinna. Vinstsumman beror på:


  • Hur många lotter du har och hur länge du haft dem
  • Hur många personer som har lott inom det postnummer som vinner
  • Om du har turen att dessutom bo i den postkod som vinner


Grannyrafest med glada vinnare

Även den här gången kommer firandet av Grannyran att hållas i en studio. Redan den 10 januari är det dags att rigga kamerorna och avslöja den vinnande postkoden. Glädjetårar och skratt kommer garanterat infinna sig när Rickard Sjöberg och Magdalena Forsberg ringer upp vinnare. Det är nu det finns chans på de riktigt stora summorna.

Anna Bergendahl gästar studion

Sångaren och låtskrivaren Anna Bergendahl kommer stå för underhållningen i studion. Den tidigare Idol‑deltagaren slog igenom i Melodifestivalen 2010 när hon vann hela tävlingen med låten “This Is My Life”. På Grannyran kommer Anna framföra höstens singel Thelma And Louise.

Se hur mycket vinster som lottats ut i Lidköping

"Äntligen dags för Grannyra igen! Speciella tider kräver speciella lösningar, och precis som förra gången ringer vi upp vinnarna från en studio. Vi förväntar oss många nära och känslosamma möten med människor vars liv vänds upp och ner av vinsten. Vinstsummor kommer avslöjas och glädjen kommer garanterat vara där. Du hänger väl med!"

- Rickard Sjöberg


Här landade Grannyran


Tidigare Grannyravinnare

”Jag har delat med mig till 66 personer”

– För oss var det en självklarhet att dela med oss av vinsten. De unga kan göra så mycket mer för pengarna än vad vi kan göra i vår ålder.

Majlis vann 5,7 miljoner

Läs mer om Majlis

”Drömmarna har kommit tio år närmare”

– Kroppen stängde av och jag kunde inte dricka upp kaffet. Händerna skakade så mycket att jag spillde ut det mesta i koppen.

George vann 519 000 kronor

Läs mer om George

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har minst en ny vinstchans i lotteriet varje dag, året om? Rätta din lott under Mina Sidor för att se om du har vunnit.

Se om du har vunnit