Mullsjö vinner Grannyran i oktober 2021

Det är postnummer 565 33 i Mullsjö som vinner Grannyran i oktober 2021 och 116 miljoner ska delas mellan många lyckliga vinnare. Det är andra gången Mullsjö vinner Grannyran – förra gången var i januari 2018.

Alla som bor i det vinnande postnumret och som har en eller flera lotter får vara med och dela på hälften av vinstsumman. Grattis till er som är med och delar på vinsten.

Söndag den 10 oktober avslöjas det vilken postkod som vinner den andra hälften. Postkoden är ett mindre område inom postnumret och de som bor inom den får alltså dela på den andra hälften av den totala vinstsumman.

Hur mycket vinner du?

Är du en av de lyckliga vinnarna som bor i det vinnande postnumret undrar du förstås hur mycket du kommer att vinna. Vinstsumman beror på:

Hur många lotter du har och hur länge du haft dem

Hur många personer som har lott inom det postnummer som vinner

Om du har turen att dessutom bo i den postkod som vinner

I genomsnitt är det 14 personer som vinner över 1 miljon i varje Grannyra.

Se avslöjandet med Rickard


Grannyrafest i Mullsjö

Efter 1,5 år i studio flyttar nu Grannyran återigen ut till ett torg, denna gång till Hovrättstorget i Jönköping för att fira vinnarna i Mullsjö. Från scenen avslöjar Rickard Sjöberg den vinnande postkoden och vinstcheckar kommer delas ut. Det kommer bli en härlig stund fylld av glädje och artistunderhållning.

Möt några av vinnarna från Mullsjö


"Som vi har längtat! Efter 1,5 år i studio flyttar Grannyran återigen ut till ett torg i Sverige. På söndag blir det fest och utdelning av 116 miljoner kronor, och vi ser fram emot att få fira alla nya vinnare"

- Rickard Sjöberg


Här landade Grannyran


Möt tidigare Grannyravinnare

Hon vann i Grannyran trots allt

Ta del av Heléns spännande berättelse om känslan av att inte veta om hon hade lotten kvar.

Se hur mycket Helén vann

Ramis tips till nya vinnare

Rami vann drygt 6,6 miljoner i Grannyran. Här delar han med sig av sina bästa tips till blivande Grannyramiljonärer.

Läs mer om Rami

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har minst en ny vinstchans i lotteriet varje dag, året om? Rätta din lott under Mina Sidor för att se om du har vunnit.

Se om du har vunnit