Stockholm vinner vårens Grannyra

Postnummer 113 35 i Stockholm vinner Grannyran i april 2022. Nu ska 109 miljoner kronor delas mellan de jublande grannarna i Vasastan. Kom och fira med vinnarna – och se Medina och Robin Bengtsson framföra sina nya hits.

För första gången någonsin vinner Stockholm i Grannyran. Alla som bor i det vinnande postnumret och som har en eller flera lotter får vara med och dela på hälften av vinstsumman.

Därefter avslöjas vilka som även har rätt postkod och vinner den andra hälften. Det här meddelas direkt på plats när Grannyrafesten dragit i gång.

Hur mycket vinner du?

Är du en av de lyckliga vinnarna som bor i det vinnande postnumret undrar du förstås hur mycket du kommer att vinna. Vinstsumman beror på:

Hur många lotter du har och hur länge du haft dem

Hur många personer som har lott inom det postnummer som vinner

Om du har turen att dessutom bo i den postkod som vinner

I genomsnitt är det 14 personer som vinner över 1 miljon i varje Grannyra.

Se avslöjandet med Rickard

Stockholm ska firas

Grannyran går av stapeln söndag 10 april, kl 13.30 i Kungsträdgården i centrala Stockholm. Själva eventet är därmed tillbaka ute i friska luften. Och på scenen välkomnas de nya storvinnarna av Rickard Sjöberg, Magdalena Forsberg, Sandra Dahlberg och Putte Nelsson. Det blir en härlig stund fylld av jubel, glädjetårar och artistunderhållning.

På scenen – Robin Bengtsson och Medina

En riktig Grannyra bjuder alltid på bra musik. Den här gången kan du släppa loss till både Medina och Robin Bengtsson. De framför sina nya låtar ”In i dimman och ”Innocent Love”, som de tävlade med i senaste Melodifestivalen.

"Nu är det Grannyra igen! Och inte vilken Grannyra som helst, utan den 50:e i ordningen. Det ska vi självklart uppmärksamma lite extra när vi drar igång firandet i Kungsträdgården i Stockholm. Som vanligt kommer många milstolpar slås ner för människor vars vardag plötsligt vänds upp och ner"

- Rickard Sjöberg

Här landade Grannyran

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har minst en ny vinstchans i lotteriet varje dag, året om? Rätta din lott under Mina Sidor för att se om du har vunnit.

Se om du har vunnit

Gör gärna vårt självtest och läs om vår syn på spelansvar.

Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen 020‑81 91 00

Spel för dig över 18 år

Lotterilicens beviljad för
Svenska Postkodföreningen
Box 193, 101 23 Stockholm
Org.nr: 802416‑1146
Tel: 08‑509 270 00

Vi stöder Reklam­ombuds­mannen för etisk reklam.

Sper företräder spelbranschen i Sverige

ISO 27001-certifierade