Skurup vinner höstens Grannyra

Postnummer 274 37 i Skurup vinner Grannyran i oktober 2022. Nu ska 118 miljoner kronor delas mellan de jublande grannarna som har en lott. Kom och fira med vinnarna – och se Medina uppträda.

För första gången någonsin vinner Skurup i Grannyran. Alla som bor i det vinnande postnumret och som har en eller flera lotter får vara med och dela på hälften av vinstsumman.

Därefter avslöjas vilka som även har rätt postkod och delar på den andra hälften. Det här meddelas direkt på plats när Grannyrafesten dragit i gång.

Hur mycket vinner du?

Är du en av de lyckliga vinnarna som bor i det vinnande postnumret undrar du förstås hur mycket du kommer att vinna. Vinstsumman beror på:

Hur många lotter du har och hur länge du haft dem

Hur många personer som har lott inom det postnummer som vinner

Om du har turen att dessutom bo i den postkod som vinner

I genomsnitt är det 14 personer som vinner över 1 miljon i varje Grannyra.

Se avslöjandet med Sandra

Skurup ska firas

Grannyran går av stapeln söndagen den 9 oktober. På scenen välkomnas de nya storvinnarna av Rickard Sjöberg, Magdalena Forsberg och Jesper Blomqvist. Det blir en härlig stund fylld av jubel, glädjetårar och artistunderhållning.

Medina på scenen

En riktig Grannyra bjuder alltid på bra musik. Den här gången kan du släppa loss till Medina. De framför sina låtar ”In i dimman” ”Miss Decibel” och ”Nema Problema”.

" Nu när hösten lindar in oss i mörker kommer vi med härliga nyheter. Det är dags för Grannyra igen! Och jag undrar, hur reagerar vinnarna i Skurup när de drar sina vinstcheckar och vad ska de göra för pengarna? Var med oss på söndag och se själv, säger Rickard Sjöberg."

- Rickard Sjöberg

Här landade Grannyran

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har minst en ny vinstchans i lotteriet varje dag, året om? Rätta din lott under Mina Sidor för att se om du har vunnit.

Se om du har vunnit