Östhammar vinner största Grannyran

Postnummer 742 34 i Östhammar vinner Grannyran i januari 2023. Nu ska 265 miljoner kronor delas mellan de jublande grannarna som har en lott. Kom och fira med vinnarna – och se Nike uppträda.

För första gången någonsin vinner Östhammar i Grannyran. Alla som bor i det vinnande postnumret och som har en eller flera lotter får vara med och dela på hälften av vinstsumman.

Därefter avslöjas vilka som även har rätt postkod och delar på den andra hälften. Det här meddelas direkt på plats när Grannyrafesten dragit i gång.

Hur mycket vinner du?

Är du en av de lyckliga vinnarna som bor i det vinnande postnumret undrar du förstås hur mycket du kommer att vinna. Vinstsumman beror på:

Hur många lotter du har och hur länge du haft dem

Hur många personer som har lott inom det postnummer som vinner

Om du har turen att dessutom bo i den postkod som vinner

I genomsnitt är det 14 personer som vinner över 1 miljon i varje Grannyra.

Östhammar ska firas

Grannyran går av stapeln tisdag 10 januari. På scenen välkomnas de nya storvinnarna av Rickard Sjöberg, Magdalena Forsberg, Putte Nelsson och Christian ”Kicken” Lundqvist. Det blir en härlig stund fylld av jubel, glädjetårar och artistunderhållning.

Nike på scenen

En riktig Grannyra bjuder alltid på bra musik. Den här gången kan du släppa loss till Nike, som vann idol i höstas. Hon framför bland annat sin låt ”Anything You Say”.

Här landade Grannyran

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har minst en ny vinstchans i lotteriet varje dag, året om? Rätta din lott under Mina Sidor för att se om du har vunnit.

Se om du har vunnit

Gör gärna vårt självtest och läs om vår syn på spelansvar.

Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen 020‑81 91 00

Spel för dig över 18 år

Lotterilicens beviljad för
Svenska Postkodföreningen
Box 193, 101 23 Stockholm
Org.nr: 802416‑1146
Tel: 08‑509 270 00

Vi stöder Reklam­ombuds­mannen för etisk reklam.

Sper företräder spelbranschen i Sverige

ISO 27001-certifierade