Visby vinner Grannyran

Postnummer 621 40 i Visby vinner Grannyran nu i april 2023. Nu ska 110 miljoner kronor delas mellan de jublande grannarna som har en lott. Kom och fira med vinnarna – och se Theoz uppträda.

För andra gången vinner Visby i Grannyran. Alla som bor i det vinnande postnumret och som har en eller flera lotter får vara med och dela på hälften av vinstsumman.

Därefter avslöjas vilka som även har rätt postkod och delar på den andra hälften. Det här meddelas direkt på plats när Grannyrafesten dragit i gång.

Hur mycket vinner du?

Är du en av de lyckliga vinnarna som bor i det vinnande postnumret undrar du förstås hur mycket du kommer att vinna. Vinstsumman beror på:

Hur många lotter du har och hur länge du haft dem

Hur många personer som har lott inom det postnummer som vinner

Om du har turen att dessutom bo i den postkod som vinner

I genomsnitt är det 14 personer som vinner över 1 miljon i varje Grannyra.

Visby ska firas

Grannyran går av stapeln torsdag 13 april. På scenen välkomnas de nya storvinnarna av Rickard Sjöberg, Magdalena Forsberg, Sandra Dahlberg och Jesper Blomqvist. Det blir en härlig stund fylld av jubel, glädjetårar och artistunderhållning.

Theoz på scenen

En riktig Grannyra bjuder alltid på bra musik. Den här gången kan du släppa loss till Theoz, som redan hunnit göra stor succé Melodifestivalen två gånger. På scenen uppträder han med sina hitlåtar ”Som du vill” och ”Mer av dig”.

Här landade Grannyran

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har minst en ny vinstchans i lotteriet varje dag, året om? Rätta din lott under Mina Sidor för att se om du har vunnit.

Se om du har vunnit