Vara vinner årets Sommaryra

Sommaryran i juni 2024 landar i lyckliga postnumret 534 91 i Vara. Nu ska 48 miljoner kronor delas mellan de glada grannar som har en lott. Välkommen förbi och fira med vinnarna – och se Smash Into Pieces uppträda.

Det är första gången någonsin Vara står som vinnare i Sommaryran. Alla grannar i det vinnande postnumret och som har en eller flera lotter får vara med och dela på hälften av vinstsumman.

Därefter avslöjas vilka som även har rätt postkod och delar på den andra hälften. Detta meddelas direkt på plats när Sommaryrafesten dragit i gång.

Hur mycket vinner du?

Är du en av de lyckliga vinnarna som bor i det vinnande postnumret undrar du förstås hur mycket du kommer att vinna. Vinstsumman beror på:

Hur många lotter du har och hur länge du haft dem

Hur många personer som har lott inom det postnummer som vinner

Om du har turen att dessutom bo i den postkod som vinner

Vi firar Vara

Sommaryran går av stapeln tisdagen den 18 juni kl 17.00 på Stora torget i Vara.

På scenen välkomnas de nya storvinnarna av Rickard Sjöberg, Magdalena Forsberg, Jesper Blomqvist, Christian ”Kicken” Lundqvist och Sandra Dahlberg. Det blir en härlig stund fylld av artistunderhållning, skratt och en och annan glädjetår.

På scen: Smash Into Pieces

Sommaryran bjuder alltid på toppenmusik. Den här gången kan du headbanga till Smash Into Pieces, storfavoriter i Melodifestivalen. De framför bland annat sin stora hit ”Heroes are calling”.

Här landade Sommaryran

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har minst en ny vinstchans i lotteriet varje dag, året om? Rätta din lott under Mina Sidor för att se om du har vunnit.

Se om du har vunnit