Dubbeltur för Anki - från Hudiksvall

I oktober 2016 överraskades Ann-Kristin i Hudiksvall av Kicken och drog fram 200 000 kronor ur ett guldkuvert i Folkets hus. I maj 2019 träffades de igen, denna gång på Rhodos, efter att Ann-Kristin denna gång vunnit en resa till sig själv och 4 medresenärer.

– Det var jättekul att få träffa henne igen, säger Kicken Lundqvist.

Ann-Kristin i Hudiksvall har fötts med en rejäl portion tur. Första gången hon vann stort i Postkodlotteriet landade vinsten på hela 200 000 kronor. En summa hon fick dra fram ur guldkuvertet från scenen på Folkets hus i Hudiksvall.

– Det känns fantastiskt bra, sa Ann-Kristin från scenen efter att hon dragit fram de två checkarna och fått en ordentlig vinnarkram av Kicken.

Drömde om att resa

Då hon året därpå skulle fylla jämnt, berättade hon att pengarna bland annat skulle gå till en resa för hela familjen. Tänk om hon vetat då att familjen snart skulle få chans att ge sig ut och resa igen.

I februari 2019 blev Ann-Kristin nämligen en av vinnarna i Postkodresan, men turen tar inte slut där, hon fick även ta med sig fyra personer på resan, som var planerad till Rhodos. En av dem som fick följa med var dottern, Josefine Pettersson, som även hon fick njuta av en vecka i värmen:

– Så glad att få följa med på resan, skrev hon på Facebook innan det bar av.

Och visst blev det en härlig vecka för familjen! Bland annat hängde de med på Postkodlotteriets skräddarsydda utflykt till ön Symi, som innefattade såväl båttur som möjlighet till bad och grekisk lunch på restaurang.

Underhållning av kända artister

Dessutom fick alla resenärer möjlighet att skratta sig hesa när magikern och buktalaren John Houdi uppträdde, och gunga i takt till musik av Sveriges soulkung Erik Gadd.

– Det här är en fantastisk upplevelse. Jag är så glad att kunna bjuda med mina barn till Grekland, säger Ann-Kristin och kramar om Kicken på färjan på väg till den pittoreska ön Symi.

Tillbaka till startsidan

Gör gärna vårt självtest och läs om vår syn på spelansvar.

Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen 020‑81 91 00

Spel för dig över 18 år

Lotterilicens beviljad för
Svenska Postkodföreningen
Box 193, 101 23 Stockholm
Org.nr: 802416‑1146
Tel: 08‑509 270 00

Vi stöder Reklam­ombuds­mannen för etisk reklam.

Sper företräder spelbranschen i Sverige

ISO 27001-certifierade