Meny

Fartfylld vecka på Postkodresan

I februari fick 145 vinnare beskedet: De skulle få ta med sig fyra personer var till ett fyrstjärnigt familjehotell på Rhodos. Tre månader senare bar det av för 700 förväntansfulla resenärer och Postkodlotteriets programledare.

– Sandra, Rickard och de andra programledarna har verkligen skämt bort oss med överraskningar här på Rhodos, säger Christine Louise Polsk som njöt av resan.

Bad, aktiviteter och härlig stämning

Vilken vecka det blev för de 145 vinnarna och deras sällskap! Totalt 700 personer reste till hotellet Sunwing Kallithea Beach på Rhodos tillsammans med Postkodlotteriets programledare, kundservicepersonal och representanter från lotteriet.

För de träningssugna resenärerna erbjöds morgonträning och morgonpromenader med Rickard Sjöberg och fotbollsträningar med Jesper Blomqvist. Över 110 personer deltog i veckans första morgonträning med Rickard

– Det var jättekul att träna med resenärerna! Alla kämpade på bra efter sin egen förmåga, och det är precis så det ska vara, sa Rickard Sjöberg efter träningspasset som ägde rum på stranden nedanför hotellet.

Efter träningspasset belönade många av de tappra semesterfirarna sig själva med ett dopp i medelhavet.

– Det har verkligen varit skönt att Rickard hållit igång med oss under veckan, skrev resenären Ann-Marie Benaoun på Facebook sista dagen på resan.

Exklusiv soulspelning

Under veckans bjöds det även på fantastisk musikunderhållning av Sveriges soulkung Eric Gadd som höll en exklusiv konsert för resenärerna, magisk kvällsunderhållning med John Houdi och körworkshop med Putte Nelsson.

– Det var jättekul! Han var jätteduktig på att få oss att våga ta i, tyckte flera av resenärerna efter att ha varit med och sjungit.

Resan avslutades med after beach med Kicken och Semesterpudlarna, som spelade covers som fick taket på hotellet att lyfta.

– Ni har verkligen lärt ert något på Puttes körworkshop, skämtade den tidigare Idol deltagaren Ludvig Turner som veckan till ära var sångare i Kicken och Semesterpudlarna.

Lyckliga resenärer tackar

Ett trött men lyckligt gäng lämnade sedan Rhodos med lagom solbränna och magarna fulla av glass och tzatziki.

- Tack till alla, Postkodlotteriet, Ving, Resia, alla fantastiska härliga programledare, all övrig personal. Ingen nämnd, ingen glömd. Vi har haft en underbar resa tack vare er alla. Nu ska vi leva på minnena länge, länge, skrev resenären Britt Inger Thoren på Facebook innan det bar av hemåt för resenärerna.

Dubbeltur för Anki - läs artikeln

Glada resenärer - från Rhodos


Träning med Rickard


Gör gärna vårt självtest och läs om vår syn på spelansvar.

Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen 020‑81 91 00

Spel för dig över 18 år

Lotterilicens beviljad för
Svenska Postkodföreningen
Box 193, 101 23 Stockholm
Org.nr: 802416‑1146
Tel: 08‑509 270 00

Vi stöder Reklam­ombuds­mannen för etisk reklam.

Sper företräder spelbranschen i Sverige

ISO 27001-certifierade