Vinnare i Fristla - får 6 guldkuvert

Under vecka 15 var Putte Nelsson från Postkodlotteriet i Fristla, som ligger i Västergötland. Lena som var en veckans lyckliga Guldvinstvinnare, blev överraskad av sin kollega och Putte.

Putte från Postkodlotteriet lurar Lena

Lena Bergqvist jobbar på ett café i Fristla och hade ingen aning om att hennes liv skulle komma att förändras, när Putte Nelson från Postkodlotteriet ställer sig i kassan som vilken vanlig kund som helst. Kan jag betala med en check, frågar Putte? Inte ens om jag tar fram en sån här guldcheck, fortsätter han och tar fram ett stort guldkuvert. Och först då förstod Lena att hon blivit lurad. Åh herre gud, säger hon och placerar händerna framför hela ansiktet.

- Det var först när han tog av sig kepsen och började prata om guldkuvert som jag överhuvudtaget fattade, säger en chockad, men glad Lena.

Lena har ett flertal lotter i Postkodlotteriet, mer bestämt 6 stycken och vann drygt 188 000 kronor. Lyckan över vinsten undgår ingen, åh herre gud säger hon och ger Putte en stor kram. Nu kan deras största dröm om att resa äntligen gå i uppfyllelse och både barn och barnbarn ska följa med. Vi ska inte stoppa allt i hus och hem, avsluta Lena.

"Det händer alla andra, men inte mig"

Lena Bergqvist, Guldvinstvinnare 2019


Publicerad: 13 apr 2019