Grannar vann tillsammans

Under vecka 17 var det Uddevallas tur att vinna Vingvinsten. Putte från Postkodlotteriet överraskade Gunilla och hennes grannar - med sig hade han solsken, blomkransar och guldkuvert.

Gunilla - Vingvinstvinnare från Uddevalla

Vann Vingvinst - tillsammans med grannarna

Gunilla som är en av veckans lyckliga Vingvinnare, fyller 50 år om en vecka och trodde att hon skulle fira sin födelsedag med familj och vänner, men Putte från Postkodlotteriet tog tillfället i akt och bjöd in sig själv - snacka om tajming.

Sluta, det är inte sant, säger en väldigt glad och chockad Gunilla, när hon ser Putte från Postkodlotteriet komma gående på altanen. Jag trodde vi skulle fira min 50-års dag, men det var något annat på gång, säger hon.

Du är ju en av vinnarna, vilket betyder att du ska ut och resa, säger Putte innan han tar fram ett av Postkodlotteriets skimrande guldkuvert. Lyckan som sprider sig i ansiktet på Gunilla undgår ingen, men det tar inte slut där. Du har ju 2 lotter och ska ut och resa för 200 000 kronor, säger Putte efter att han tagit fram ytterligare ett guldkuvert. Nu kan Gunilla ta med sig familjen och åka på sin drömresa till Sydafrika.

Grannar - vann också

Annelie Holgersson, en granne till Gunilla erbjuder sig att vara kattvakt, men blir avbruten av Putte, som har både blomkrans och guldkuvert med sig även till henne. Du ska också ut och resa, säger Putte till ytterligare en granne vid namn Ing-Mari, innan hon får ta emot det sista guldkuvertet. Stort grattis till veckans Vingvinnare och trevlig resa!

- Jag är jätteglad och vill bara ringa till mitt jobb och förklara varför jag var tvungen att åka hem, avslutar Annelie Holgersson.

"Det blir kalas länge nu"

- Gunilla Hedlund, Vingvinstvinnare 2019


Publicerad: 26 apr 2019