Postkodfest i Växjö

Under vecka 17 var det Växjös tur att vinna Guldvinsten och Postkodlotteriet slog till med Postkodfest på Stora Torget - där både vinster och en helt ny Volvo V90 delades ut.

Maria - Guldvinstvinnare från Växjö

Guldvinst i Växjö - 77 vinnare

Kicken från Postkodlotteriet var på besök i Växjö för att överraska några av veckans 77 vinnare. Med sig hade han guldkuvert och nycklarna till en helt ny Volvo V90, som en tursam vinnare skulle få under kvällens Postkodfest på Stora Torget.

Maria var en av vinnarna som fick ett oväntat besök av Kicken från Postkodlotteriet. Jag vill ta med mig ungdomarna på en resa om jag vinner, säger hon, precis innan Kicken tar fram ett guldkuvert. På checken står det 75 000 kronor, känns det okej frågar han? Ja absolut, men jag tror jag har två lotter, säger Maria och skrattar. Totalt vann hon drygt 150 000 kronor, stort grattis.

Postkodfest - på Stora Torget

Under kvällen slog Postkodlotteriet till med Postkodfest där grannar och vänner kunde fira tillsammans. Det bjöds på kaffe, bullar och lite andra festligheter. Checkar delades ut till några av veckans vinnare och Marcus Jönsson var veckans tursamma Bilvinstvinnare. Grattis du har vunnit en helt ny Volvo V90, säger Kicken och lämnar över bilnyckeln.

- Det blir mina tre döttrar och vår nya hundvalp som kommer få åka med i bilen, avslutar Marcus med ett stort leende på läpparna.

"Jag fattade inte att det var jag

Marcus Jönsson, Bilvinstvinnare 2019


Publicerad: 27 apr 2019