Resevinnare överraskas i Huddinge

Under vecka 19 var det Huddinges tur att vinna Vingmiljonen. Jesper från Postkodlotteriet var på plats med blomkransar och guldkuvert för att överraska några av veckans nya vinnare.

Dubbel Vingvinst - för Johan och Jeanette

Jeanette bor i Huddinge och är en av Postkodlotteriets lyckliga vinnare. När det var dags att överraska henne tog Jesper hjälp av Johan, hennes man, helt ovetandes om att även han var en av vinnarna.

Hon har ingen susning om det här och det ska bli så kul att se hennes min, säger Johan innan han tillsammans med Jesper och teamet från Postkodlotteriet beger sig mot Jeanettes arbete för att överraska henne.

Överraskar fru - vinner själv

Åh herregud, säger en väldigt glad Jeanette efter hon tagit emot sin första check. Två lotter och 74 000 kronor senare är det dags för nästa chockbesked, för då tar Jesper fram ytterligare en blomkrans och check - för att dela ut till Johan.

- Jag har ju faktiskt en lott även jag, men det har jag inte tänkt på, säger Johan och skrattar.

Vår senaste resa var till Thailand och om bara några dagar reser vi igen, denna gång till London för att fira vår 30-åriga bröllopsdag. Vi firar 30 år som gifta, med varandra, flikar Johan in med ett stort leende på läpparna. Stort grattis, både till vinst och bröllopsdag!

"När jag såg Jesper, då trillade polletten ner, även om det var lite chockartat"

- Jeanette, Vingvinst 2019


Publicerad: 10 maj 2019