Kristianstad vinner igen

Under vecka 20 var det dags för turstaden Kristianstad att vinna igen. 2011 landade Grannyran i staden och denna gång var det dags för Vingvinsten. Sandra Dahlberg från Postkodlotteriet åkte dit för att överraska några av veckans lyckliga vinnare.

Dubbeltur för Anwar

Här kommer jag som ett brev på posten, säger Sandra från Postkodlotteriet när hon överraskar Anwar hemma i Kristianstad. Han var en av vinnarna när Grannyran landade i Kristianstad 2011, och nu slog turen till igen - denna gång som Vingvinst.

Pengarna han vann i Grannyran användes till att köpa bil, nya möbler och betala av lån, och nu drömmer familjen om att resa mot varmare breddgrader. Anwar har drömt om att resa till Mexiko, men med tre barn och ett nystartat företag har det inte varit möjligt.

Extralott - gav dubbelvinst

Det är en härlig kombination av chock och glädje som sprider sig i Anwars ansikte efter att han tagit emot checken från Postkodlotteriet. Men du har ju två lotter, flikar Sandra snabbt in och tar fram ytterligare ett guldkuvert med en check i.

För bara en vecka sedan vann han en extralott på Postkodlotteriet, vilket dubblade hans vinst denna vecka. Men lyckan tar inte slut där, Sandra vänder sig mot Zaman, Anwars fru, som står bredvid och jublar och säger - du har ju också en lott och har vunnit!

Zaman har nyligen börjat jobba inom hemtjänsten och för henne går drömresan till Thailand, inget hennes man har något emot.

– Vi har inte rest på sju år, vi har inte haft ekonomi till det och vi är överlyckliga för detta. Vi behövde resa, avslutar Anwar och Zaman.

"Det blir en dubbel resa"

- Anwar, Vingvinst 2019


Publicerad: 17 maj 2019