Guldvinst i Staffanstorp

Under vecka 20 var det Staffanstorp tur att Vinna Guldvinsten. Putte från Postkodlotteriet åkte dit för att överraska några av veckans lyckliga vinnare.

Vinnare från Staffanstorp - blir överraskad i Stockholm

En av veckans lyckliga vinnare är Nina från Staffanstorp, som under vinstveckan råkade befinna sig i Stockholm, på besök hos några vänner. Men det stoppade inte Putte från Postkodlotteriet att söka upp och överraska henne.

Dubbel vinstlycka - vinner Guldvinst och ny bil

Du skojar va? Säger en chockad Nina och börjar skratta, när Putte från Postkodlotteriet oväntat överraskar henne på en av Stockholms gågator. Efter att Nina tagit emot sina checkar, berättar hon att sällskapet är på väg till en restaurang, där de bokat bord.

Men då kanske du ska hoppa in i bilen och åka dit då, säger Putte. Vilken bil? Undrar hon, denna gång lite lätt förvirrad. Ja, din nya bil, säger Putte och vänder sig mot bilen som står parkerad bakom dem. Nej men sluta, utbrister hon på glad skånska.

För Nina blev det en dubbelvinst och en vecka att minnas, då hon vann både på Guldvinsten och en helt ny Volvo V90 D3, till ett värde av 395 800 kronor. Stort grattis!

- Igår berättade jag för mina vänner, att vad kul det hade varit att träffa Putte, och vad händer? Jo jag träffar honom idag, avslutar Nina med ett stort leende.

"Det känns nästan som en dröm, man tror inte att man ska vinna"

- Nina, Guld- och bilvinst 2019


Publicerad: 18 maj 2019