Postkodfest i Sandviken

Under vecka 21 var det dags för Sandviken att vinna Guldvinsten. För att sätta guldkant på firandet, åkte Sandra från Postkodlotteriet dit och ställde till med Postkodfest. Men först överraskade hon några av veckans lyckliga vinnare.

Dubbeltur för vinnare i Sandviken

Ove kommer från Sandviken, och innan det var dags för Postkodfest, passade Sandra från Postkodlotteriet på att överraska honom. Du är en riktig liten turgubbe du, som i början av maj vann en Postkodcykel och nu Guldvinsten, säger Sandra när hon möter upp Ove utanför hans hem. Ove hade fler lotter i Postkodlotteriet och vann drygt 194 000 kronor.

Det här är ju helt fantastiskt, vi ses på torget ikväll, säger Ove.

Postkodfest med vinstutdelning

Solen sken över Järntorget i Sandviken när det var dags för Postkodfest, och det vinnande postnumret fick dela på 2 miljoner kronor. Vänner och grannar kunde tillsammans njuta av kaffe och fika, och det bjöds på underhållning från trubadurerna Lars Hägglund och Pontus Ågeryd.

Stolta vinnare i Sandviken

Under kvällen var det många glada vinnare och i publikhavet framför scenen visade vinnarna stolt upp sina checkar. Först upp på scen var Bert-Johan, som till bruset av lyckorop från publiken fick ta emot drygt 50 000 kronor. Och en av kvällens kanske lyckligaste vinnare var Christina, som lämnade Postkodfesten som ny bilägare, till en helt ny Volvo V90 D3, till ett värde av 395 800 kronor. Stort grattis till alla vinnare från Sandviken!

"Vi ses på torget"

- Ove, Guldvinst 2019


Publicerad: 25 maj 2019