Postkodfest i Eslöv

Under vecka 22 var det Eslöv som vann veckans Guldvinst. Kicken från Postkodlotteriet åkte dit och ställde till med Postkodfest - det bjöds på både underhållning och vinstutdelning.

Vinstutdelning och Postkodfest

På Stora torg i Eslöv var det många grannar och vinnare som samlades för att fira Postkodfesten tillsammans med Kicken från Postkodlotteriet. Det vinnande postnumret fick dela på 2 miljoner kronor, och under kvällen fick alla besökare fira med kaffe och bullar till underhållning från Kicken och Ludvig Turner.

Glada vinnare från Eslöv

Först upp på scen var Lennie, som till jublet från publikhavet fick ta emot 3 vinstcheckar till ett värde av drygt 96 000 kronor. Därefter var det Birgittas tur - jag ska bjuda ut mina assistenter på en fest om jag vinner pengar, säger hon innan Kicken tar fram två guldkuvert och frågar Birgitta om hon är nöjd så? Nej, jag har ju fyra lotter, säger Birgitta och skrattar. Och med sina fyra lotter vann hon drygt 128 000 kronor. Kvällens sista vinnare var Sara, som lämnade Postkodfesten som ny bilägare, till en ny Volvo V90 D3, till ett värde av 385 800 kronor.

- När de sa mitt namn så tänkte jag att det där är inte jag, men jo det är ju jag! Det är helt obegripligt, men jättekul, avslutar en lycklig Sara.

"Jag har ju fyra lotter"

- Birgitta, Guldvinst 2019


Publicerad: 01 jun 2019