Vinnare vann bil på extralott

Under vecka 24 landade Guldvinsten i Kiruna. Kicken från Postkodlotteriet åkte dit för att överraska några av dem - Torsten, en av vinnarna blev minst sagt överraskad när Kicken klev in i hans vardagsrum.

Vann både Guldvinst och ny bil

Goddag i stugan säger Kicken från Postkodlotteriet samtidigt som han kliver in i vardagsrummet hemma hos den glada pensionären Torsten, som är en av denna veckans vinnare av Guldvinsten.

Med sig hade Kicken vinstcheckar, och kom med det glada beskedet att Torsten som har ett gäng lotter, varav 3 av dem är extralotter, precis vunnit 52 000 kronor. Bredvid står hans fru Vanja, som berättar för Kicken att ikväll ska de åka in till stan för att fira detta. Men då kanske en av er kan dricka champagne så att den andre kan köra Torstens nya Volvo V90 D3, som är värd 395 800 kronor, säger Kicken och lämnar över bilnycklarna. Torsten är en tursam man och bilen den vann han på en av sina extralotter.

- Jag har inte suttit i en ny Volvo tidigare, så det var otroligt spännande, och samtidigt få njuta av bekväma säten, säger en glad Torsten.

Turen fortsätter

Men turen tog inte slut där. Torstens fru Vanja, hade ju också lotter i Postkodlotteriet och var en vinnare även hon, tillsammans vann paret drygt 62 000 kronor, plus en ny bil - på extralott! Stort grattis!

- Det är inte sant det här, man blev helt stum, men se det står Volvo på nyckeln, avslutar Torsten och kramar om sin fru.

Läs mer om vinnande postnummer i Kiruna här

"Det är inte sant"

- Torsten, Bil- och Guldvinst 2019


Publicerad: 15 jun 2019